دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

خورش قیمه آلو


خورش قیمه آلو

● مواد لازم:
▪ گوشت بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
▪ لپه: ۱۵۰ گرم
▪ روغن مایع: ۱۰۰ گرم
▪ آلو خشک: ۲۰۰ گرم
▪ پیاز : ۱۰۰ گرم
▪ رب گوجه‌فرنگی : یک قاشق چایخوری
▪ لیمو عمانی : سه عدد
▪ زردچوبه و دارچین: …

مواد لازم:

گوشت بدون استخوان:

۵۰۰ گرم

لپه:

۱۵۰ گرم

روغن مایع:

۱۰۰ گرم

آلو خشک:

۲۰۰ گرم

پیاز :

۱۰۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی :

یک قاشق چایخوری

لیمو عمانی :

سه عدد

زردچوبه و دارچین:

از هر کدام یک قاشق چایخوری

نمک، فلفل و روغن:

به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و سرخ می‌کنیم.

وقتی پیاز طلایی شد، گوشت را خرد کرده و داخل پیاز می‌ریزیم.

سپس رب‌ گوجه ‌فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم.

آن‌گاه لپه را شسته و به بقیه مواد می‌افزاییم.

به اندازه سه لیوان آب در قابلمه می ریزیم تا خورش با شعله ملایم خوب بپزد.

پس از پختن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش می‌ریزیم.

سپس آلو را که از قبل با آب گرم خیس کرده بودیم، داخل خورش می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه با آلو می‌جوشانیم تا خورش جا بیفتد و آماده شود.