پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه گل پالدو


مواد لازم گل پالدو
 
شیر دو پیمانه
آب یک پیمانه
شکر 1/4 پیمانه
گل محمدی 1/4 پیمانه 
آرد نصف پیمانه

طرز تهیه گل پالدو
 
طرز تهیه گل پالدو
 
آرد را تفت داده تا بوی آن گرفته شود. سپس بگذارید سرد شود.
سپس آن را الک کرده با شیر و آب مخلوط کنید
و روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید
بعد از ده دقیقه گل محمدی را به مخلوط اضافه کنید
وقتی سفت شد شکر را هم زمان که هم می زنیم درون مواد می ریزیم تا کاملا سفت شود.
نکات تکمیلی در مورد گل پالدو

گل پالدو جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
گل پالدو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه گل پالدو