چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
کنگر؛ سبزی اردیبهشت ماه!
![کنگر؛ سبزی اردیبهشت ماه!](/web/imgs/16/22/zlaus1.jpeg)
نامهای دیگر آن عبارتند از:
بادآورد، کندل، جندل، بیدگیا، خار زنبابا، عصفر بری و...
طبع:
این گیاه دارای طبعی گرم و خشک است.
خواص:
این سبزی که در سال، یک ماه و آن هم در فصل بهار، ماه اردیبهشت به بازار میآید، دارای خواص و ویتامینهای متعددی است. از جمله ویتامین E و املاح متعدد دیگر. مصرف کنگر باعث تصفیه خون میشود و از نظر طب سنتی، کنگر دافع بلغم و سوداست.
استفاده از آن در رفع ناراحتیهای معده، سستی معده، زخم معده، درد معده، لوزالمعده، زخم روده و اثنیعشر، یرقان مزمن، ضعف کبد و طهال موثر است.
ـ دانه کنگر، پایینآورنده فشار خون است.
ـ کنگر خاصیت شیرافزایی دارد و «تورم ریوی» را رفع میکند.
ـ کنگر آبپز، داروی خوبی برای بیماران نقرسی است و مصرف آن در بیماران قندی نقش درمانی خوبی دارد.
ـ افراد میگرنی تا میتوانند از این سبزی استفاده کنند!و بالاخره کنگر در درمان ناراحتیهای دیگری چون: «خارشهای پوستی، اختلال جریان خون، ورم عضلانی (بهصورت پماد)، فلج، جذام، اسهال مزمن، رفع عطش (آب آن)، استفراغ، یبوست، سرماخوردگی، سختادراری، سوزش ادرار و... موثر است.
موارد منع مصرف آن عبارتند از:
ـ افرادی که دچار حصبه هستند، نباید از این سبزی استفاده کنند.
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی مجلس شورای اسلامی
قتل سلامت عربستان تهران وزارت بهداشت هواشناسی خانواده قوه قضاییه آموزش و پرورش شهرداری تهران سازمان هواشناسی حوادث
اقتصاد ایران قیمت دلار خودرو دولت سیزدهم قیمت طلا بازار خودرو قیمت خودرو بازار سرمایه دلار قیمت سکه حقوق بازنشستگان بورس
سینمای ایران تخت جمشید سارا بهرامی تلویزیون علیرضا قربانی سینما رسانه ملی کنسرت دفاع مقدس
دانش بنیان مغز وزیر علوم
رژیم صهیونیستی ترکیه جنگ غزه غزه اسرائیل آمریکا فلسطین روسیه فرانسه جو بایدن دونالد ترامپ چین
یورو 2024 فوتبال استقلال پرسپولیس کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس لیگ برتر نقل و انتقالات لیگ برتر ایران سپاهان
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ سامسونگ اینستاگرام اپل فیبرنوری موبایل ربات ایرانسل
تغذیه میوه کاهش وزن سیب زمینی دیابت ویتامین تب دانگ