چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا
کدبانوگری
![کدبانوگری](/web/imgs/16/1/zlp021.jpeg)
- برای جلوگیری از کپک زدن پنیر، چند حبه قند در ظرف آن بیندازید و درش را ببندید.
- اگر پنیر شما خشک شد، آن را ۲۴ ساعت در دوغ یا آب ماست قرار دهید.
- اگر شیر شما ترش شد به آن مقداری آبلیمو اضافه کنید و بجوشانید، سپس درون دستمالی بریزید و از آن پنیر تهیه کنید.
- برای اطمینان از خالص بودن شیر یک سوزن تمیز داخل آن بزنید، اگر یک قطره شیر به سوزن بچسبد، شیر خالص است.
- برای بریدن پنیر از نخ دندان یا نخ پلاستیکی استفاده کنید تا خرد نشود.
- کره را حتما در جا کره ای در دار قرار دهید تا تند نشود.
- مایه ماست ترش شده را در یک دستمال بریزید تا آب آن خارج شود، حال اگر با آن شیر را مایه بزنید، ماست شیرینی به دست خواهید آورد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست