سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا
سالاد اسفناج

مواد لازم:
کرفس خرد شده: نصف پیمانه
سیب قرمز ترد خرد شده: ۲عدد
انگور: نصف پیمانه
اسفناج تازه و ریز: ۴ پیمانه
سس مایونز: نصف پیمانه
پودر دارچین: یک چهارم قاشق مرباخوری
گردوی تفت داده و خرد شده: نصف پیمانه
آب لیمو: به اندازه کافی
طرز تهیه:
کرفس، سیب، انگور و گردو را با هم مخلوط کنید.
آب لیمو، سس مایونز و دارچین را به مواد سیب اضافه کنید و هم بزنید.
در ظرفی مناسب، اسفناج را بگذارید و مواد آماده شده را روی آن بریزید و هم بزنید سپس سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست