شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
کلوچه بادام
مواد لازم:
بادام تفت داده و خرد شده- سه چهارم پیمانه
آرد- یک پیمانه
آرد ذرت- یک سوم پیمانه
شکر- یک چهارم پیمانه
شکر قهوه ای- یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر- یک چهارم قاشق
کره هم دمای اتاق- ۱۱۳ گرم
زرده تخم مرغ- یک عدد درشت
وانیل یا عصاره بادام- کمی
طرز تهیه:
سینی فر را کمی چرب کنید.
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
آرد، آرد ذرت، شکر و بکینگ پودر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
کره را با نوک انگشتان به مواد اضافه کنید تا مواد به شکل خرده نان دربیاید.
وسط مواد را کمی گود و زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
خمیر به دست آمده، شکننده است. در این مرحله بادام را اضافه کنید.
مواد را در سینی که از قبل آماده کرده اید، پخش کنید و به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.
هرچه زمان پخت طولانی تر باشد، کلوچه تردتر خواهد بود.
سینی را از فر خارج کنید، پس از خنک شدن، آن را به چند تکه نامساوی بشکنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیستان و بلوچستان چین دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی نیکا شاکرمی رهبر انقلاب معلمان رسانه
سیل هواشناسی ایران تهران آتش سوزی باران هلال احمر سازمان هواشناسی اصفهان روز معلم شهرداری تهران پلیس
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار تورم مسکن قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان سهام عدالت دلار ایران خودرو بانک مرکزی
صدا و سیما مهران غفوریان تلویزیون ساواک صداوسیما سریال موسیقی سینمای ایران دفاع مقدس رضا عطاران
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین غزه آمریکا ترکیه روسیه حماس اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان جواد نکونام علی خطیر باشگاه استقلال بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اپل ناسا گوگل صاعقه عکاسی تماس تصویری تلفن همراه
کبد چرب فشار خون