سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
کلوچه بادام
![کلوچه بادام](/web/imgs/16/11/znqxr1.jpeg)
مواد لازم:
بادام تفت داده و خرد شده- سه چهارم پیمانه
آرد- یک پیمانه
آرد ذرت- یک سوم پیمانه
شکر- یک چهارم پیمانه
شکر قهوه ای- یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر- یک چهارم قاشق
کره هم دمای اتاق- ۱۱۳ گرم
زرده تخم مرغ- یک عدد درشت
وانیل یا عصاره بادام- کمی
طرز تهیه:
سینی فر را کمی چرب کنید.
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
آرد، آرد ذرت، شکر و بکینگ پودر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
کره را با نوک انگشتان به مواد اضافه کنید تا مواد به شکل خرده نان دربیاید.
وسط مواد را کمی گود و زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
خمیر به دست آمده، شکننده است. در این مرحله بادام را اضافه کنید.
مواد را در سینی که از قبل آماده کرده اید، پخش کنید و به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.
هرچه زمان پخت طولانی تر باشد، کلوچه تردتر خواهد بود.
سینی را از فر خارج کنید، پس از خنک شدن، آن را به چند تکه نامساوی بشکنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست