شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه بادام


کلوچه بادام

سینی فر را کمی چرب کنید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

مواد لازم:

بادام تفت داده و خرد شده- سه چهارم پیمانه

آرد- یک پیمانه

آرد ذرت- یک سوم پیمانه

شکر- یک چهارم پیمانه

شکر قهوه ای- یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر- یک چهارم قاشق

کره هم دمای اتاق- ۱۱۳ گرم

زرده تخم مرغ- یک عدد درشت

وانیل یا عصاره بادام- کمی

طرز تهیه:

سینی فر را کمی چرب کنید.

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

آرد، آرد ذرت، شکر و بکینگ پودر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

کره را با نوک انگشتان به مواد اضافه کنید تا مواد به شکل خرده نان دربیاید.

وسط مواد را کمی گود و زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

خمیر به دست آمده، شکننده است. در این مرحله بادام را اضافه کنید.

مواد را در سینی که از قبل آماده کرده اید، پخش کنید و به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.

هرچه زمان پخت طولانی تر باشد، کلوچه تردتر خواهد بود.

سینی را از فر خارج کنید، پس از خنک شدن، آن را به چند تکه نامساوی بشکنید.