شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

فیله ماهی با اسفناج


فیله ماهی با اسفناج

● مـــــــواد لازم :
▪ اسفناج خرد شده ::۴ پیمانه
▪ پیاز متوسط : یک عدد
▪ روغن مایع : ۳ قاشق سوپخوری
▪ پودر ژله قرمز رنگ :یک چهارم پیمانه
▪ فلفل دلمه ای : یک عدد
▪ فیله ماهی با ضخامت حدود …

مـــــــواد لازم :

اسفناج خرد شده :

:۴ پیمانه

پیاز متوسط :

یک عدد

روغن مایع :

۳ قاشق سوپخوری

پودر ژله قرمز رنگ :

یک چهارم پیمانه

فلفل دلمه ای :

یک عدد

فیله ماهی با ضخامت حدود ۳ سانتی متر :

۴۵۰ گرم

نمک :

یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه :

یک چهارم قاشق چایخوری

سرکه :

یک قاشق سوپخوری

طـــــــرز تهیه :

اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید . پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده . ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و پیازها را با حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی رنگ بشوند. یک قاشق سوپخوری پودر ژله به پیاز اضافه کرده کمی هم بزنید . فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک برش داده به مخلوط بیفزایید .

آنها را به مدت یک دقیقه دیگر بپزید. ماهیتابه را از روی شعله گاز برداشته و مخلوط پیاز را به اسفناج اضافه کنید . روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید . فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید . همان ماهیتابه را تمیز کرده و دو قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را درون آن بریزید تا گرم شود . سپس فیله های ماهی را به مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید . حرارت را کاملاملایم کنید و فیله ها را به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید . فیله ها را در نهایت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند . باقیمانده پودر ژله را درون ماهیتابه ریخته، آن را حرارت دهید، سپس این ژله را با قاشق روی فیله ها بریزید . مخلوط اسفناج و پیاز را کمی قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فیله ها را با آن تزئین کنید .



همچنین مشاهده کنید