دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

چرا شوهرم کم حرف شده ؟


چرا شوهرم کم حرف شده ؟

اغلب خانم‌ها از سکوت همسرشان گله‌مند هستند و کم‌حرفی شوهرشان را یکی از معضلات زندگی خود می‌دانند. آنها فکر می‌کنند در زندگی تنها هستند علی‌رغم این که همسرشان را در کنار خود …

اغلب خانم‌ها از سکوت همسرشان گله‌مند هستند و کم‌حرفی شوهرشان را یکی از معضلات زندگی خود می‌دانند. آنها فکر می‌کنند در زندگی تنها هستند علی‌رغم این که همسرشان را در کنار خود دارند ولی احساس تنهایی می‌کنند هر کاری هم که می‌کنند او را به حرف در بیاورند به نتیجه‌ای نمی‌رسند همین امر احساس نگرانی آنها را افزایش می‌دهد.

شاید آنها بر این تصور هستند همان‌طور که خودشان قادرند از تمام مسائل زندگی بیرون و داخل منزل برای شوهرشان صحبت کنند و حرف بزنند پس همسرشان نیز باید این‌گونه باشند ولی روان‌شناسان نظر متفاوتی دارند آنها معتقدند بسیاری از مردان تنها به این دلیل که در برابر مشکلات، احساس تنهایی می کنند و همه مسائل را در درونشان می‌ریزند دیگر توان و تحمل بیشتری برای خوشرویی در منزل ندارند.

این اتفاق در مورد برخی از خانم‌های شاغل نیز، مصداق پیدا می‌کند اما در مورد آقایان بیشتر است.به اعتقاد روان‌شناسان مردی که شب به منزل می‌آید و بی‌روح، ساکت و خشک جلوی تلویزیون می‌نشیند یا به خواندن روزنامه مشغول می‌شود و نای صحبت کردن ندارد، دلایل متفاوتی برای این رفتار خود دارد یا این که از زمان کودکی چنین رفتاری را آموخته است یا این که بیشتر اوقات واکنش‌ها و بازتاب‌های منفی همسرش او را به چنین رفتاری وامی‌دارد. او احساس می‌کند همسرش رازدار حرف‌های او نیست یا برخوردهای نامناسب همسر به هنگام شنیدن حرف‌ها، او را به سکوت وادار کرده است.

راه ترغیب به حرف زدن

خانم‌ها باید به هنگام صحبت کردن با همسرشان، کاملا نشان دهند که اشتیاق زیادی برای شنیدن صحبت‌های طرف مقابل دارند و کلامش را قطع نخواهند کرد. حتی اگر حرف‌های او برخلاف میل و عقیده‌شان باشد.هرگز به هنگام صحبت کردن اشتباهات کوچک لفظی را به رخ او نکشید تا او فکر نکند که شما از او داناتر هستید. به همسرتان اعتماد به نفس دهید.از قضاوت‌های منفی و خلاف میل باطن او پرهیز کنید. وقتی همسرتان شروع به صحبت در مورد ماجرای یک روز خود کرد به او نگویید اگر چنین و چنان می‌کردی بهتر بود. اجازه دهید نقش شما به عنوان مادر خانواده در نگاه اول مشورت و همفکری باشد . از هرگونه رفتار و سخنی که می‌تواند منجر به احساس دخالت باشد پرهیز کنید.چهره‌تان را همیشه شاد و خندان نگه‌دارید همین امر او را وادار به حرف زدن می‌کند. سعی کنید موضوعات جالب و شنیدنی را برای همسرتان تعریف کنید. همچنین هنگامی که همسرتان وارد منزل شد باپذیرایی یک فنجان چای زمینه استراحت و رفع خستگی او را فراهم کنید.

به‌هر حال فراموش نکنید که کم‌حرفی مردان امروزه پدیده زندگی ماشینی است. بالا بودن هزینه‌های زندگی و پایین بودن درآمد به‌دنبال گسترش روحیه فرد‌گرایی و وجود وسایلی چون کامپیوتر و اینترنت همه زمینه‌های کم‌حرفی و سکوت را در منازل فراهم کرده است.