شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
نحوه پرداخت الکترونیکی قبوض تلفن همراه
بنا به اعلام شرکت ارتباطات سیار شرایط عمومی پرداخت الکترونیک قبوض به این شکل است که مشترکان باید در یکی از بانکهای کشور حساب بانکی داشته باشند (در برخی از بانکها نوع حساب تفاوت نمیکند ولی در برخی از بانکها فقط حسابهای کارت مورد قبول است).
بر اساس این اطلاعیه مشترکان باید دو رمز پرداخت غیر حضوری را از طریق تکمیل فرم ثبت نام در شعبهای که در آن حساب دارند دریافت کنند. در برخی از بانکها که این خدمات را بر روی حساب کارت ارایه میدهند این دو رمز به همراه کارت به مشتری داده میشود و یا مشتری میتواند رمز دوم خود را از دستگاههای خود پرداز دریافت کند.
فقط قبوضی که در آنها عبارات شناسه قبض و شناسه پرداخت به همراه ارقام آنها درج شده باشند، در پایانههای غیر حضوری بانکها قابل پرداخت هستند.
بنا بر اعلام کلیهی پایانههای الکترونیک پرداخت قبوض، در پایان عملیات شمارهای را به عنوان شماره پیگیری به مشتری اعلام میکنند. جهت اطمینان از پرداخت قبض مورد نظر مشتری شماره پیگیری را در قبض خود درج کنند و در برخی از بانکها پس از ۲۴ ساعت و در سایر بانکها بلافاصله میتواند با ورود اطلاعات شماره پیگیری از پرداخت شدن قبض خود اطمینان حاصل کند.
جهت جلوگیری از پرداخت مجدد قبض توسط سایر اعضای خانواده بهتر است مشتری تاریخ و نحوهی پرداخت قبض خود را به همراه شماره پیگیری بر روی قبض بنویسد و همواره قبض را نزد خود نگهداری کند.
بر اساس اعلام شرکت ارتباطات سیار در مواردی که مشتری به دلایل مختلف نیاز به پرداخت قبض خود در شرکتهای خدماتی داشته باشد با دریافت صورت حساب بانکی خود و ارایهی آن به همراه قبض پرداخت شده به شرکت خدماتی مورد نظر میتواند این کار را انجام دهد.
نحوهی پرداخت از طریق تلفنبانک:
مشتری باید با شماره تلفن تلفنبانک مورد نظر خود تماس بگیرد (تلفن مشترکان باید مجهز به سیستم Tone باشد) و پس از شنیدن پیامهای اولیه، مشتری، شماره حساب و رمز اول خود را وارد کند و پس از شنیدن راهنماییهای اپراتور وارد مرحله پرداخت قبض میشود و رمز دوم خود را وارد میکند.
بنابر اعلام سپس به درخواست اپراتور، شناسه قبض و شناسه پرداخت مندرج در قبض خود را وارد میکند و پس از شنیدن پیام اپراتور در مورد نوع و مبلغ قبض خود را از طریق کلید اعلام شده توسط اپراتور عملیات خود را تایید میکند و سیستم، مبلغ مورد نظر را از حساب مشتری کسر نموده و شماره پیگیری را به مشتری اعلام میکند.
نحوهی پرداخت از طریق دستگاههای خودپرداز:
مشتری با قرار دادن کارت و رمز خود در دستگاهها، منوی پرداخت قبوض را انتخاب میکند و میتواند در دستگاههای خودپرداز مجهز به بارکد خوان، با انتخاب گزینهی پرداخت از طریق بارکد خوان، بارکد مندرج در قبض خود را به دستگاه نشان دهد. دستگاه شناسه قبض و نوع قبض و مبلغ قبض را جهت اخذ تایید از مشتری به او نشان میدهد.
نحوهی پرداخت قبوض از طریق پایانههای فروشگاهی:
مشتری با ورود کارت در دستگاه POS و انتخاب گزینهی پرداخت برروی دستگاه، اقدام به انتخاب نوع قبض میکند. سپس شناسه قبض و شناسه پرداخت را وارد میکند؛ دستگاه مبلغ را مشتری نمایش خواهد داد. با تایید مشتری، دستگاه رمز را درخواست کرده و در انتها به مشتری رسید میدهد.
نحوهی پرداخت قبوض از طریق اینترنت:
مراجعه به سایت www.pec.ir انتخاب گزینهی "پرداخت قبضها"، انتخاب گزینهی "قبض تلفن همراه"، " شناسه قبض " و " شناسه پرداخت" را که بر روی قبض تلفن همراه درج شده است، در قسمتهای مربوطه وارد کند.
بر اساس این گزارش در صورت وارد کردن پست الکترونیک، کد پیگیری پرداخت قبض، ارسال میگردد و با کلیک بر روی دکمه " ارسال " مبلغ قابل پرداخت نمایش داده میشود.
پس از اطمینان از صحت مبلغ قابل پرداخت، باید بر روی دکمه "ورود جهت پرداخت" کلیک شود و پس از کلیک بر روی این دکمه صفحه مربوط به اطلاعات کارت ظاهر میگردد، در این قسمت با وارد کردن اطلاعات کارت خود و تایید آن، مبلغ مورد نظر از حساب کارت شما کسر و قبض مربوطه پرداخت میشود.
بنا بر اعلام جهت تهیه "رمز اینترنتی کارت" و "رمز دوم (cvv۲ )"، فرد میتواند به واحد ارتباط با مشتریان در محل شرکت، وب سایت شرکت و یا با هر یک از شعب منتخب بانک پارسیان که مجهز به سیستم مکانیزه پاسخ گویی میباشند، مراجعه کند و پس از تکمیل صفحه مربوط به اطلاعات کارت و کلیک بر روی گزینه "پرداخت"، "کدپیگیری" نمایش داده میشود؛ فرد باید کد پیگیری را جهت پیگیری آتی نزد خود نگهداری کند.
بر اساس این اطلاعیه افرادی که دارای کارت بانک نیستند، با مراجعه به شعب بانک پارسیان و خرید کارت پرداخت اینترنت پارسیان در مبلغ مورد نظر میتوانند نیاز خود را جهت پرداخت اینترنت قبوض برطرف کنند.
در این اطلاعیه همچنین اسامی پایانههای غیرحضوری فعال بانکها در زمینهی پرداخت غیر حضوری قبوض به این شرح اعلام شده است: بانک اقتصاد نوین، کشاورزی، تجارت، پارسیان، توسعه صادرات، سامان، صادرات، کشاورزی، مسکن، ملت و ملی.
http://chortkeh.blogfa.com
امیر کمانی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست