دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

دلمه‌ فلفل‌ با ماكارانی‌


دلمه‌ فلفل‌ با ماكارانی‌

● مواد لازم‌:
▪ ماكارانی‌ پیچ‌ پخته‌:۱۰۰ گرم‌
▪ سس‌ گوجه‌ فرنگی‌:۱۵۰ گرم‌
▪ زیتون‌ سیاه‌ ریز شده‌:۲۵۰ گرم‌
▪ فلفل‌ دلمه‌ قرمز:۲ عدد
▪ فلفل‌ دلمه‌ زرد:۲ عدد
▪ روغن‌ زیتون‌:۲ قاشق‌ …

مواد لازم‌:

ماكارانی‌ پیچ‌ پخته‌:

۱۰۰ گرم‌

سس‌ گوجه‌ فرنگی‌:

۱۵۰ گرم‌

زیتون‌ سیاه‌ ریز شده‌:

۲۵۰ گرم‌

فلفل‌ دلمه‌ قرمز:

۲ عدد

فلفل‌ دلمه‌ زرد:

۲ عدد

روغن‌ زیتون‌:

۲ قاشق‌ غذاخوری‌

عصاره‌ سبزی‌ گالینابلانكا:

۳ عدد

سویای‌ خشك‌:

۵۰ گرم‌

پیاز رنده‌ شده‌:

۱ عدد

طرز تهیه‌:

ابتدا سویا را به‌همراه‌ یك‌ عدد عصاره‌ سبزی‌ در نیم‌ لیتر آب‌ خیس‌ كرده‌ و بعد از ده‌ دقیقه‌ آبكش‌ كرده‌ و در تابه‌ به‌ همراه‌ پیاز و روغن‌ زیتون‌ تفت‌ می‌دهیم‌.سپس‌ یك‌ عدد عصاره‌ سبزی‌ را به‌ آن‌ افزوده‌ و به‌ همراه‌ ماكارانی‌ پخته‌ و به‌ مدت‌ ده‌ دقیقه‌ دیگر تفت‌ می‌دهیم‌.آن‌گاه‌ سس‌ گوجه‌ فرنگی‌ را با آن‌ مخلوط و داخل‌ فلفل‌ دلمه‌ها را خالی‌ كرده‌ و آنها را با مواد پرمی‌كنیم‌ و فلفل‌ دلمه‌های‌ پرشده‌ را داخل‌ قابلمه‌ چیده‌، یك‌ عدد دیگر عصاره‌ سبزی‌ را در دو لیوان‌ آب‌ جوش‌ حل‌ كرده‌ و كف‌ قابلمه‌ می‌ریزیم‌ و روی‌ حرارت‌ ملایم‌ به‌ مدت‌ چهل‌ دقیقه‌ می‌پزیم‌.در آخر غذا را در دیس‌ مخصوص‌ كشیده‌ و با ریحان‌ میل‌ می‌كنیم‌.