چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سوپ لوبیا


سوپ لوبیا

● مواد لازم
▪ ۲۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز کوچک خرد شده
▪ دو حبه سیر
▪ سه فنجان کلم خرد شده
▪ یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده
▪ دو ساقه کرفس خرد …

مواد لازم

۲۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی

یک قاشق مرباخوری روغن زیتون

یک عدد پیاز کوچک خرد شده

دو حبه سیر

سه فنجان کلم خرد شده

یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده

دو ساقه کرفس خرد شده

یک عدد هویج خرد شده

پنج فنجان آب مرغ

یک عدد سیب زمینی متوسط خرد شده

یک چهارم فنجان برگ ریحان خرد شده

یک چهارم فنجان کلم قرمز خرد شده

دو عدد کدو خردشده

دو قاشق مرباخوری نمک

طرز تهیه

کمی روغن زیتون را در قابلمه ای ریخته و پیاز خرد شده را با سیر به آن اضافه کنید.

پس از پنج دقیقه کلم را با گوجه فرنگی، ساقه کرفس و هویج خرد شده به آن اضافه کرده و اجازه دهید، مواد برای ۱۰ دقیقه با هم تفت داده شده و نرم شوند.

سپس لوبیا چشم بلبلی را که از قبل پخته اید به مواد اضافه کرده و آب مرغ را با سیب زمینی و ریحان به آن بیفزایید و صبر کنید تا به جوش آید. زیر قابلمه را کم کرده و بگذارید مواد برای یک ساعت با هم بپزند. سپس کلم قرمز را با کدو و نمک اضافه کنید.

فریده وکیلی