پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
گوشت کباب شده ، بخوریم یا نخوریم؟
تحقیقات زیادی نشان داده که ارتباطی بین گوشت کباب شده به خصوص گوشتی که زیاد پخته می شود و خطر بروز انواع سرطان از جمله سرطان سینه وجود دارد. به گزارش«MSN» ۲ نوع ماده سرطان زا، با تراکم بالا در گوشت کباب شده وجود دارد. نوع اول به نام «Heterocyclic amines» هنگام پخت گوشت با حرارت بالا به وجود می آید و نوع دوم به نام «polycyclic aromatic hydrocarbons» روی سطح گوشت بر اثر دود و شعله و به علت خروج چربی و آب گوشت به وجود می آید. برای جلوگیری از این عامل خطر به این نکات توجه کنید: ۱ -از آن جا که مواد سرطان زا در گوشت با افزایش مدت زمان و حرارت تراکم بیشتری پیدا می کند بهتر است زمان پخت گوشت را کاهش دهید. ۲ -برای جلوگیری از ترشح چربی که باعث شعله ور شدن آتش می شود از گوشت کم چرب استفاده کنید. ۳-گوشت را در موادی مانند ریحان، سیر، رزماری، آویشن و مرزنگوش قرار دهید تا هم طعم خوب بگیرد و هم مانع تراکم مواد سرطان زا شود. ۴ -از آن جا که ماده سرطان زا در قسمت سوخته، متراکم می شود از خوردن قسمت های سوخته شده خودداری کنید. ۵ -مصرف گوشت را کاهش و مصرف سبزیجات را افزایش دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست