شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
بریده جراید (لوموند دیپلماتیک: سپتامبر 2014)
کشور چین و فساد: روزی نیست که مطبوعات رسمی کشور در مورد کارزار ضد فسادی که توسط گروه کاری تازه به قدرت رسیده و در راس آن رئیس جمهور آقای شی جین پینگ(Xi Jinping)، مطلبی ننویسد . روزنامه ی People’s Daily مورخ ۱۸ اوت به بررسی این موضوع پرداخته .
۶۰۱۷ نفر ، در ماه ژوئیه توبیخ و مجازات شده اند (...) . در میان جرائمی که مرتکب شده اند می توان به استفاده از دارایی های دولتی برای سرگرمی و تفریحات یا مسافرت های گران قیمت، تنبلی و کندی در محل کار، برگزاری ضیافت های عروسی یا مجالس تدفین تجملی، استفاده نابجا از ماشین های دولتی و پذیرفتن هدایا را برشمرد (...) . از اول سال تا کنون ، در مجموع ۶۷۶۷۹ کارمند دولت در این رابطه مقصر شناخته شده اند .
احتیاط بیش از حد
رئیس بانک HSBC ، آقای داگلاس فلینت ، خطر جدیدی را شناسایی کرده که تهدیدی برای صنعت مالی محسوب می شود . (روزنامه ی Financial Times، مورخ ۵ اوت ) .
رئیس بانک اچ. اس. ب. سی در مورد «خطر فزاینده ای» تذکر داد که حکایت از تردید و خودداری از ریسک کردن کارمندان به دلیل ترس از توبیخ و مجازات در صورت بروز اشتباه و خطاهای احتمالی شان می کرد (...) اظهار نظر های او انعکاسی از نگرانی است که به طور وسیع در این بخش رواج یافته ، و در خصوص تاثیرو نتایج وضع مقررات در عملکرد شرکت ها او یکی از مدیرانی است که در این مورد حساس موضع گیری علنی کرده . پیشتر، بانکداران به انتقاد از فضا و محیط مقرراتی پرداخته بودند که غالبا نتیجه ی مشخصی در پی نداشت . در سال ۲۰۱۱، مدیر عامل بانک Barclays ، آقای باب دایموند در برابر کمیسیون مجلس بریتانیا چنین اظهار داشت که زمان « ندامت و پشیمانی ها و عذر خواهی ها» به سر آمده ؛ او کمتر از یک سال بعد در رابطه با رسوایی دستکاری و تقلب در نرخ بهره های بین بانکی لندن (لیبور) از کار برکنار شد .
دوئل ریاست جمهوری
درگذشت کاندیدای حزب سوسیالیست برزیل آقای ادواردو کامپوس(Eduardo Campos)، کارزار انتخابات ریاست جمهوری را تشدید کرده. جانشینش ، خانم مارینا سیلوا، که پر طرفدار و مردمی است در نظر سنجی از رقیب سوسیال دمکرات خود جلو افتاده وطبق یک تحقیق انتخاباتی که در Folha de Sao Paulo روزنامه ی مورخ ۱۸ اوت به چاپ رسیده، در صورت کشیده شدن انتخابات به دور دوم، او می تواند تهدیدی برای خانم دیلما روسف محسوب شود.
بعضی از تحلیل گران، خانم مارینا را به عنوان برنده ی نارضایتی شمار رو به افزایشی از رای دهندگان از سیستم سیاسی معرفی کرده اند. بعد از تظاهرات ماه ژوئن ۲۰۱۳ احساس بی اعتمادی نسبت به احزاب دیده می شود (...) خیلی از آن هایی که فکر می کردند به دادن رای اعتراضی (سفید) بسنده می کنند، یا برای انتخاب مشکل داشتند ، می توانند به خانم مارینا رای دهند .
کامیون داران
عموما شرکت های حمل و نقل نگران کمبود یدک کش و تراکتور هستند، حالا شرکت های امریکایی حمل و نقل جاده ای با کمبود نوع جدیدی روبروشده اند در حالی که فصل پرترددسال و تحویل محموله های آخر سال نزدیک می شود. Journal of Commerce مورخ ۴ اوت .
ارسال کنندگان کالا که از آمادگی و وجود کامیون ها وماشین های سنگین در فصل پائیز نگران هستند باید تمرکزو دقت خود را بیشترمتوجه جلوی کامیون کنند تا عقب آن . یدک کش ها آماده تحویل گرفتن کالا ها بوده و تراکتور به اندازه کافی برای جابجایی موجود است . اما یک عامل کلیدی در حمل و نقل جاده ای می تواند بروز کند و آن کمبود رانندگان هستند . (...)
Swift Transportation مهم ترین شرکت حمل و نقل جاده ای امریکا از حالا اعلام کرده که منتظر کمک مشتریانش برای تامین افزایش قابل توجه حقوق کامیون داران می باشد (...) در جریان دوره سه ماهه پیش رو، شرکت Swift بالاترین افزایش دستمزد در تاریخ فعالیت این شرکت را برای رانندگانش در نظر گرفته است .
کیک بوکسینگ
درگیری های اخیر در قره باغ علیا منطقه ی جدایی طلب آذربایجان که اکثریت آن ارمنی تبار هستند، بیم نگرانی از بروز و تجدید تنش میان باکو و ایروان را دامن زد . آقای ویکتور لوشاک ، روزنامه نگار، به فلسفه بافی در مورد محل انتخابی آقای پوتین برای گرد هم آیی روسای جمهور ارمنستان و آذربایجان پرداخته است (روزنامه ی Kommersant مورخ ۱۳ ماه اوت) .
«از آن جا که ما با جدایی طلبی در چچنی مبارزه می کنیم باید قبل از هر چیز با آذربایجان به تفاهم برسیم؛ حالا که کریمه به خود مختاری دست یافته را بازیافته ایم می بایست با ارمنستان نیز به تفاهم برسیم . در این راستا مواضع ما به عنوان آشتی دهندگان بی عیب و نقص نیست» . آیا به هین دلیل بود که آقای پوتین در جریان ملاقات ترتیب داده شده در سوچی ، همتایانش را به یک مسابقه ی کیک بوکسینگ برد تا این نظربسیار ساده را به نمایش بگذارد : « در پایان مبارزات بدون قاعده ومقررات، آن که قوی تراست پیروز می شود ؟ »
پرونده «لوموند دیپلماتیک» در انسان شناسی و فرهنگ
http://anthropology.ir/node/15007
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست