جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سالاد توستادا | طرز تهیه سالاد توستادا


 مواد لازم سالاد توستادا

سینه مرغ 1 عدد متوسط

پنیر چدار 450 گرم

پنیر پارمزان  450 گرم

کاهو 180 گرم

ترتیلای ذرت 4 عدد

آووکادو  1 عدد

گوجه فرنگی 1 عدد

سیر  1 حبه

پیاز قرمز 1 عدد کوچک

آب لیموی تازه  ½ 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون فوق بکر  3 قاشق چای خوری

پودر فلفل چیلی  ½ قاشق چای خوری

نمک و پودر فلفل سیاه  مقداری

برگ گشنیز تازه برای سرو


سالاد توستادا | طرز تهیه سالاد توستادا

طرز تهیه سالاد توستادا

    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) گرم کنید. پشت و روی ترتیلاها را با 2 قاشق چای خوری روغن چرب نمایید و آن ها را حدود 10 دقیقه در فر قرار دهید تا ترد و تست و طلایی شوند.
    پنیرها را رنده و مخلوط کنید و روی ترتیلاها بریزید. دوباره آن ها را در فر قرار دهید و اجازه دهید در حدود 3 دقیقه یا تا زمانی که پنیر روی آن ها آب شود، حرارت ببینند. سپس نان ها را از فر بیرون آورید و کناری قرار دهید.
    در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط 1 قاشق چای خوری روغن را گرم کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و نیمی از آن ها را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
    در این فاصله سینه مرغ را به قطعات کوچکی خرد کنید.
    پودر فلفل چیلی و سیر له شده را به پیاز اضافه کرده، به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
    تکه های مرغ مرغ خرد شده را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس به همراه یک پیمانه آب و نمک و فلفل اجازه دهید بپزد تا آب آن تبخیر شود. در نهایت ½ قاشق غذاخوری آبلیمو را با مواد مخلوط کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
    کاهو را به صورت نواری ببرید؛ دانه های گوجه فرنگی را خارج کنید و آن را به مکعب های کوچک خرد کنید.
    آووکادو را از وسط به دو نیم کنید، هسته آن را خارج نمایید و آن را نیز به مکعب های کوچک ببرید.
    در یک کاسه بزرگ، کاهو را با 1 قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط نمایید. کاهو را روی ترتیلاها قرار دهید؛ سپس مخلوط مرغ، گوجه، پیاز و آووکادوی خرد شده را روی کاهو قرار دهید.


سالاد توستادا | طرز تهیه سالاد توستادا

نکات تکمیلی در مورد سالاد توستادا

سالاد توستادا جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سالاد توستادا را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سالاد توستادا ، طرز تهیه سالاد توستادا