پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

خیار، تسکین دهنده ناراحتی های معده


خیار، تسکین دهنده ناراحتی های معده

خیار، گیاهی متعلق به خانواده های کدو تنبل و کدو سبز و بومی کشور هند است. ۹۰ درصد حجم خیار آب است و این میوه قدرت حفظ آب را دارد بنابراین محتوای داخل آن نسبت به بیرون آن ۲۰ درجه خنک …

خیار، گیاهی متعلق به خانواده های کدو تنبل و کدو سبز و بومی کشور هند است. ۹۰ درصد حجم خیار آب است و این میوه قدرت حفظ آب را دارد بنابراین محتوای داخل آن نسبت به بیرون آن ۲۰ درجه خنک تر است. در این مطلب از «Ask.com» به خواص فراوان این میوه اشاره خواهیم کرد.

قراردادن خیار خام روی پوست، حرارت و التهاب را کاهش می دهد.

خاصیت خنک کننده و تمیزکننده آن برای پوست مفید است.

آب خیار تازه، سوزش سردل، اسید معده، زخم معده و ورم معده را تسکین می دهد.

قرار دادن برش خیار روی چشم نه تنها تسکین آور است بلکه ورم را نیز کاهش می دهد.

مصرف روزانه آب خیار، در کنترل بیماری اگزما، آرتروز و نقرس نقش دارد.

خیار برای افرادی که از بیماری ریه، معده و سینه رنج می برند، مفید است.

پتاسیم موجود در آن برای بیماران دارای فشارخون بالا مفید است.

خیار حاوی آنزیمی به نام ارپسین (Erepsin) است که در هضم پروتئین کمک می کند.

مخلوطی از آب خیار، هویج، کاهو و اسفناج در رشد مو موثر است.

بیماری روماتیسم را که به علت اسید اوریک اضافه در بدن به وجود می آید با مصرف مخلوطی از آب خیار و هویج درمان کنید.

خیار برای مقابله با بیماری های دندان و لثه نیز موثر است.

این میوه خاصیت درمانی برای بیماری های کلیوی، مثانه، کبد و لوزالمعده دارد.

ماده معدنی موجود در آن مانع ایجاد شکاف در ناخن های دست و پا می شود.

خیار و آب آن برای بیماران دیابتی مفید است.

ویتامین K موجود در آن، مانع رشد سلول های سرطانی و تومور می شود.

پوست خیار منبع خوب سیلیکا (Silica) است که برای حفظ سلامتی بافت پیوندی موثر است.