پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
مربای انجیر | طرز تهیه مربای انجیر
مواد لازم برای مربای انجیر
طرز تهیه مربای انجیر
انجیر بدون شکاف و سفت 2کیلو
شکر 2کیلو
گلاب نصف فنجان
آبلیمو 5/1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه مربای انجیر
انجیر را پس از شستن درون سبد می ریزیم تا آب نداشته باشد. سپس درون قابلمه می گذاریم و لابه لایش را شکر می پاشیم و به مدت 7 تا 8 ساعت درون یخچال می گذاریم سپس از یخچال درآورده و روی حرارت می گذاریم. تا بجوش آید و به قوام برسد. در آخر کار گلاب و آبلیمو را بدان افزوده و زیر شعله را خاموش می کنیم. پس از سرد شدن درون شیشه با درب محکم نگهداری می کنیم.
نکته:مربای انجیر بعد از اینکه چند روز شهد رو به خودش کشید تازه جا می افتد.
مربای انجیر جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای انجیر را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست