چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

حلیم | طرز تهیه حلیم


مواد لازم برای حلیم



گندم(ترجیحا پوست کنده) 500 گرم

گوشت(ترجیحا بوقلمون) 300گرم

 آب به مقدار لازم

 نمک به مقدار لازم(خیلی کم)

 روغن حیوانی یا کره آب شده به مقدار لازم

 شکر و دارچین به مقدار لازم برای تزیینات

طرز تهیه حلیم



اولین کاری که باید بکنیم خیس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکتها موجوده ولی اگر در دسترستون نیست میتونید از گندم با پوست استفاده کنید و در مراحل پختن که پوست انداخت اون رو از ظرف خارج میکنیم.


حلیم | طرز تهیه حلیم



گندم رو چند ساعتی خیس میکنیم. بعد اون رو با گوشت و یکی دو لیتر آب در قابلمه روی حرارت میذاریم و بعد از جوشیدن میگذاریم روی حرارت ملایم کامل بپزه.حداقل سه ساعت زمان لازم داره تا بپزه.البته گوشت که نیم پز شد نمک رو هم اضافه میکنیم. در حین پخت هم باید هر از گاهی هم بزنیم . اونقدر هم زدن رو ادامه میدیم که وقتی کاملا پخت به شکل پوره در اومده باشه.البته اگر مخلوط کن برقی دارید به راحتی میتونید صاف و یکدستش کنین.
زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش میکنیم.

 
حلیم | طرز تهیه حلیم

 

نکات تکمیلی در مورد حلیم

حلیم جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
حلیم را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

حلیم ، طرز تهیه حلیم