سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

املت قارچ | طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی


مواد لازم برای املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی
 
کره 30 گرم
قارچ خردشده 200 گرم
گوجه فرنگی خردشده 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
پنیر رنده شده (با رنده درشت) 75 گرم
جعفری نصف فنجان
 

املت قارچ | طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی
 
 
 
طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی
 
دو سوم کره را داخل یک ماهیتابه داغ ذوب کرده، قارچ ها و گوجه فرنگی های خردشده را داخل آن بریزید. در حالی که آن ها را به هم می زنید، اجازه دهید به همین حالت برای سه تا چهار دقیقه بپزند تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.
در یک ظرف مناسب، تخم مرغ ها را به همراه یک قاشق غذاخوری آب به آرامی بزنید. سپس پنیر، جعفری و ترکیب قارچ و گوجه را به آن اضافه نموده، هم بزنید. طبق ذائقه خود مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
باقی مانده ی کره را داخل ماهیتابه با دمای کم، ذوب کنید. ترکیب تخم مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و اندکی به هم بزنید. محتویات داخل ماهیتابه می باید به مدت 5 تا 6 دقیقه روی حرارت بپزد تا سطح زیرین آن طلایی رنگ شده و اندکی خودش را بگیرد. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز به مدت 3 تا 4 دقیقه حرارت ببیند و به رنگ طلایی در بیاید.
 
 

املت قارچ | طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی
 
نکات تکمیلی در مورد املت قارچ

املت قارچ جزو غذای ملل - آلمانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
املت قارچ را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

املت قارچ ، طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی