چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
خورشت به
مواد لازم (برای ۶ نفر):
گوشت ماهیچه یا مغز ران نیمکیلو
به ۱ کیلو (۵عدد)
پیاز ۱ عدد متوسط
روغن زیتون به مقدار کافی
رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوریپر
آلو ۱۵ تا ۲۰ عدد
نمک، زردچوبه، دارچین به مقدار دلخواه
لپه نصف استکان
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون تفت میدهیم. گوشت را به صورت مکعبهای ریز خرد و تکهتکه کرده و پس از شستن، در پیاز کمی تفت میدهیم. به را پوست کنده، چهار قاچ میکنیم. دانههای آن را جدا و هر خلال را ۳ قسمت کرده و در کمی روغن زیتون تفت میدهیم (تا حدی که کمی طلایی شود). گوشت، پیاز داغ، به، آلو و لپه خیس کرده را درون قابلمه ریخته حدود ۳ لیوان آب به آن اضافه میکنیم. قابلمه را روی اجاق گذاشته تا با حرارت کم بپزد. رب گوجهفرنگی و ادویه را در حین پخت به آن اضافه میکنیم. حدود ۲ ساعت طول میکشد تا پخته شود. در صورت تمایل میتوان کمی آبلیمو به آن اضافه کرد که طعم ترش و شیرین به غذا میدهد. توجه شود که حرارت زیاد موجب له شدن این غذا خواهد شد. خورشت به راه هم میتوان با برنج میل کرد و هم با نان.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
آمریکا ایران غزه مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت سیل تهران قوه قضاییه هواشناسی شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی شورای شهر تهران دستگیری پلیس
قیمت دلار بانک مرکزی خودرو سایپا قیمت خودرو قیمت طلا ایران خودرو دلار بازار خودرو مالیات تورم ارز
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما موسیقی دفاع مقدس رسانه ملی تئاتر فیلم کتاب
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن ترکیه نتانیاهو افغانستان اوکراین
فوتبال رئال مادرید پرسپولیس استقلال بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام اپل تبلیغات گوگل ناسا همراه اول آیفون ماه
کاهش وزن داروخانه مسمومیت سازمان غذا و دارو ویتامین قهوه خواب دیابت بارداری