چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا
فوم کیک | طرز تهیه فوم کیک توت فرنگی
مواد لازم کیک اسفنجی (فوم کیک توت فرنگی) با شیر
طرز تهیه فوم کیک توت فرنگی
نکات تکمیلی در مورد فوم کیک
آرد:170 گرم
شکر:140 گرم
بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت:10 گرم
سفیده تخم مرغ:6 عدد
زرده تخم مرغ:6 عدد
پودر کرم تارتار:یک دوم قاشق چایخوری
وانیل یا رنده پوست لیمو:اندکی
شیر:یک دوم پیمانه
خامه فرم گرفته:به میزان لازم
توت فرنگی یا میوه دلخواه:به میزان لازم
شربت رقیق یا آب کمپوت:به میزان لازم
1. کف قالب گرد 26 سانتیمتری یا مربع 23 سانتی را کاغذ روغنی بیندازید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. شکر راچند ثانیه آسیاب کنید. آرد را با بیکینگ پودر و نشاسته ذرت مخلوط کرده، الک کنید.
3. سفیده های تخم مرغ را با دور کند همزن برقی بزنید تا کف کنند،به تدریج دور همزن را افزایش دهید و کرم تارتار رابیفزایید، 80 گرم از شکر را کم کم اضافه کنید به زدن ادامه دهید تا کاملا پفکی وبراق وسفت شود واز ظرف نریزد. دیگر نیازی به همزدن بیشتر ندارد.
4. زرده های تخم مرغ رابه همراه باقیمانده شکر، وانیل و دو قاشق از شیر با دور تند همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود( حدود 2 دقیقه).
5. شیر را به همراه مخلوط آرد به تناوب به زرده زده شده اضافه کنید. می توانید فقط در حد مخلوط شدن، یک دور با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
6. سفیده تخم مرغ زده شده (مرنگ) را کم کم اضافه کنید وبا لیسک به شکل دورانی مخلوط نمایید.
7. مواد کیک را درقالب ریخته و آن را درسینی لبه بلند فر قراردهید وداخل سینی را با آب جوش پر کنید وکیک را به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
8. بعد از پخت، کیک را از فر خارج کرده اجازه دهید درون قالب کاملا خنک شود سپس از قالب جدا کنید روی صفحه تزیین کیک قراردهید وبا چاقوی مخصوص برش کیک، 3 برش افقی یک اندازه بدهید تا کیک 4 قسمت شود.
9. با آب میوه سطح کیک را مرطوب کرده، خامه شیرین شده قنادی را با دورتند همزن بزنید تا فرم بگیرد. سطح هرلایه کیک را با خامه فرم گرفته پوشش دهید و میوه خرد شده رویش بریزید سپس لایه های کیک را روی هم قرار دهید وکل کیک را دوباره خامه کشی کنید وبا توت فرنگی یا هر میوه دیگر تزیین نمایید.
نکات
1. به هیچ عنوان قالب کیک را برای فوم کیک ها چرب نکنید، همین که کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید کافی است.
2. این کیک را می توانید مستقیما و بدون قرار دادن در سینی آب جوش نیز بپزید.
3. برای تهیه کیک اسفنجی به ازای هر تخم مرغ، 25 گرم شکر دانه ریز، 25 گرم آرد، یک دوم قاشق سوپخوری آب جوش، اندکی وانیل و یک هشتم قاشق چایخوری سر خالی بیکینگ پودر نیاز است.
4. بعد از اتمام زمان پخت با سر انگشت، سطح کیک را لمس کنید چنانچه فاقد رطوبت بوده ویا اثر انگشت روی آن باقی نماند، کیک پخته شده در غیر این صورت مجددا حدود 5 تا 10 دقیقه دیگر آن را بپزید.
5. روش بخارپز یا بن ماری، تضمین می کند که کف ولبه های کیک کاملا همرنگ و لطیف باقی بماند.
6. می توانید این نوع کیک را با طعم، رنگ و مزه های متفاوت درست کنید به طور مثال برای طعم شکلاتی 20 گرم از آرد را کم کرده به جایش 20 گرم پودر کاکائو اضافه کنید یا از انواع رنگهای مجاز خوراکی واسانس استفاده نمایید.
فوم کیک جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
فوم کیک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست