جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
مجله ویستا

کباب ترکی خانگی | طرز تهیه کباب ترکی خانگی


مواد لازم برای کباب ترکی خانگی
گوشت فیله گوساله:2 تکه
گوشت فیله مرغ:4 تا 5 عدد
قارچ:300 گرم
فلفل دلمه:1 عدد
نمک و فلفل:به میزان لازم
سیر:2 تا3 عدد
پیاز:یک عدد بزرگ
روغن:به میزان لازم
سیب زمینی:2 عدد متوسط

کباب ترکی خانگی | طرز تهیه کباب ترکی خانگی
 
طرز تهیه کباب ترکی خانگی
ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید. سیر را خرد کرده و به آن اضافه کنید. 
گوشت گوساله و مرغ را به ورقه های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنید.
قارچ و فلفل دلمه را خرد کنید و به گوشت های ورقه ای و سرخ شده بیفزایید (قبل از سرخ کردن قارچ ها، یک قاشق آّب لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود). 
اکنون همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آنها بزنید. در ظرف را ببندید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم و طعمدار شوند. سیب زمینی را خلال کرده، کمی آب پز کنید (دقت کنید نیمه پز شده باشد). سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.
غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزیین کنید. همچنین می توانید همه مخلفات آماده شده را در نان گذاشته به شکل ساندویچ مصرف کنید.
 

کباب ترکی خانگی | طرز تهیه کباب ترکی خانگی
نکات تکمیلی در مورد کباب ترکی خانگی

کباب ترکی خانگی جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کباب ترکی خانگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کباب ترکی خانگی ، طرز تهیه کباب ترکی خانگی