جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
لازانیا رولی مرغ و اسفناج
لازانیا رولی مرغ و اسفناج روشی جدید برای پخت لازانیاست که خوردن آن را راحتتر می کند و به همین دلیل مناسب سرو در میهمانی هاست. این نوع لازانیا با سس سفید بشامل، طعمی بسیار لذیذ و خوشمزه دارد که با یکبار امتحان عاشق آن خواهید شد. بچه ها از طرفداران پر وپا قرص این غذا هستند.
مواد لازم:
لازانیا 9 ورقه
اسفناج 300 گرم
کره آب شده 6 قاشق غذاخوری
پیاز سفید 1 عدد کوچک
سیر رنده شده 3 حبه
آرد ساده 1/3 فنجان
آب مرغ 1 فنجان
شیر 1 فنجان
پنیر موزارلا (پنیر پیتزا) 4 فنجان
پنیر پارمزان رنده شده 1 و نیم فنجان
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
ریحان تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوری
مرغ پخته و خرد شده 2 فنجان
پنیر ریکوتا 2 فنجان
طرز تهیه:
ورقه های لازانیا را در ظرفی گود بصورت ضربدری روی هم قرار دهید. سپس روی آنها آب جوش بریزید، تا حدی که روی آن را بپوشاند. لازانیا را حدود 20 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کمی نرم شود اما له و چسبناک نشود. سپس لازانیا را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
در این فاصله، اسفناج ها را در ماهیتابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. در ماهیتابه را بگذارید و اسفناج ها را حدود 2 دقیقه بپزید. سپس در آن را بردارید، کمی تفت دهید و مجددا در ماهیتابه را بگذارید. حدود 2-3 دقیقه دیگر اسفناج ها را بپزید تا کاملا جمع و پلاسیده شوند و آب آن ها کشیده شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و اسفناج ها را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی اش خارج و خنک شود.
ماهیتابه را مجددا روی حرارت قرار دهید و کره آب شده را داخل آن بریزید. پیاز و سیر خرد شده را به کره اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. سپس آرد را داخل ماهیتابه بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیبی غلیظ حاصل شود. کم کم آب مرغ و شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید.
سس را حرارت دهید تا به جوش بیاید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی سس غلیظ و یکدست شد حرارت را کم کنید. 2 فنجان پنیر موزارلا و نصف فنجان پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید. سس سفید را با نمک و فلفل مزه دار کنید و برگ ریحان خرد شده را به آن اضافه کنید.
حرارت را تا حد امکان کم کنید تا سس گرم بماند. فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. آب اضافی اسفناج ها را بگیرید. می توانید با دست اسفناج ها را کمی فشار دهید تا مطمئن شوید آب آنها کاملا خارج شده است. اسفناج ها را داخل کاسه بزرگی بریزید. مرغ خرد شده، پنیر ریکوتا، 1 فنجان موزارلا، و نصف فنجان باقیمانده پنیر پارمزان را به اسفناج اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
ترکیب مرغ و پنیر را بطور یک اندازه روی ورقه های لازانیا بریزید و بعد لازانیا را رول کنید. به همین ترتیب تمام ورقه های لازانیا را رول کنید. یک سینی فر مستطیلی آماده کنید و نصف سس سفید را کف آن بریزید. لازانیاهای رول شده را داخل ظرف بچینید. بدلخواه می توانید آن ها را افقی یا عمودی بچینید.
وقتی تمام لازانیاها را داخل ظرف قرار دادید باقیمانده سس سفید را روی آن بریزید. روی لازانیا را با 1 فنجان باقیمانده پنیر موزارلا بپوشانید.
لازانیا را حدود 30 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر روی آن برشته و طلایی شود. سپس ظرف را خارج کنید، روی لازانیا را با برگ ریحان تازه تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست