پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

بریانی اصفهان | طرز تهیه بریانی اصفهان


مواد لازم برای بریانی اصفهان



    گوشت سر دست و دنده 1 کیلوگرم
    پیاز درشت 1 عدد
    دارچین به مقدار لازم
    زعفران به مقدار لازم
    نعناع خشک شده مقداری
    نمک و زردچوبه به مقدار لازم
    فلفل به مقدار لازم
    خلال بادام مقداری برای تزیین

طرز تهیه بریانی اصفهان



    آب را روی حرارت جوش آورده، گوشت را خرد کرده و درون آن می ریزیم. پیاز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت 30 دقیقه می پزیم .
    پس از نیم پز شدن گوشت را از آب جدا کرده و دو دور به همراه نعناع چرخ می کنیم.
    گوشت را همراه با یکی دو قاشق آب آن خوب مخلوط می کنیم ( با دست مخلوط شود)


بریانی اصفهان | طرز تهیه بریانی اصفهان


    نمک و مزه آن را امتحان می کنیم، وقتی خوب و آماده بود قالب های بریان را روی حرارت کمی داغ کرده و مقدار یک قاشق از روغن روی آبگوشت را گرفته و ته قالب می ریزیم .
    سپس رویش دارچین،زعفران و فلفل می پاشیم و یک لقمه از گوشت بریان را قرار داده با دست رویش را صاف می کنیم و چند لحظه روی حرارت قرار می دهیم .
    سپس روی نان آماده شده بر می گردانیم .
    سطح روی بریان را با خلال بادام آغشته به زعفران تزیین می کنیم.


بریانی اصفهان | طرز تهیه بریانی اصفهان

 

نکات تکمیلی در مورد بریانی اصفهان

بریانی اصفهان جزو غذای محلی - اصفهان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بریانی اصفهان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بریانی اصفهان ، طرز تهیه بریانی اصفهان