شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه مرغ خامه ای با طعم زعفران


مواد لازم مرغ خامه ای با طعم زعفران

ران مرغ بدون استخوان 800 گرم
خامه ½ پیمانه
ماست پر چرب 1/3 پیمانه
چاشنی ویندالو ¼ پیمانه
روغن مایع گیاهی ¼ پیمانه
بادام هندی 1/3 پیمانه
کشمش ¼ پیمانه
برگ کاری تازه 12 عدد
پیاز 2 عدد
گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری
روغن 1 قاشق سوپخوری
زعفران به میزان دلخواه


طرز تهیه مرغ خامه ای با طعم زعفران

طرز تهیه مرغ خامه ای با طعم زعفران

    ماهیچه های ران مرغ را به قطعات 4 سانتی‎متری خرد کنید. پیازها را ریز خرد کنید.
    ماست، چاشنی ویندالو، گرام ماسالا و زعفران را در کاسه‎ای بزرگ از جنس شیشه یا سرامیک ترکیب کنید.
    مرغ‎ها را داخل کاسه سس می‎اندازیم و می‎غلتانیم تا به مواد آغشته شوند. روی ظرف را با سلفون بپوشانید. برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مواد به خورد گوشت مرغ برود و مرغ مزه دار شود.
    روغن را در تابه‎ای بزرگ روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز را افزوده و تا وقتی طلایی شود هم بزنید که حدود 5 دقیقه زمان می‎برد.
    مرغ‎ها را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید. شعله را کم کنید. اجازه دهید برای 5 دقیقه بجوشند. خامه را افزوده و تا وقتی که مرغ‎ها کاملاً پخته شوند و سس غلیظ شود، بگذارید مواد جوش بخورند که حدود 5 دقیقه طول می‎کشد. به میزان کافی نمک را اضافه کنید.
    در همین حین 1 قاشق سوپ‎خوری روغن را در تابه‎ای بزرگ روی شعله کم داغ کنید. بادام هندی، کشمش و برگ‎های کاری را اضافه کنید. برای 1 تا 2 دقیقه یا تا وقتی بادام هندی ها طلایی شوند و کشمش‎ها پف کنند، آنها را سرخ کنید.
    کاری را به ظرف سرو منتقل کنید. برای سرو مخلوط بادام هندی را روی آن بریزید.

نکات تکمیلی در مورد مرغ خامه‌ای

مرغ خامه‌ای جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
مرغ خامه‌ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرغ خامه ای با طعم زعفران


همچنین مشاهده کنید