جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه ژله طبیعی


مواد لازم برای ژله طبیعی
آب میوه یا کمپوت :450 میلی لیتر
رنده پوست پرتقال :یک قاشق چایخوری
پودر ژلاتین :3 قاشق چایخوری
آب :350 میلی لیتر
شکر :75گرم
میوه های دلخواه :به میزان دلخواه 

طرز تهیه ژله طبیعی
طرز تهیه ژله طبیعی
آب را به همراه شکر و رنده پوست پرتقال روی حرارت قرار دهید تا کاملا شکر حل شود اما محلول به جوش نرسد. سپس آن را از صافی رد کنید تا خنک شود.
آبمیوه را به آن اضافه و مخلوط کنید.
پودر ژلاتین را در 1/4 پیمانه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به صورت بن ماری یکنواخت و یکدست شود.
سپس آن را به محلول بالا اضافه کنید و به همراه میوه های دلخواه در قالب بریزید و بگذارید تا در یخچال خودش را بگیرد.
 

طرز تهیه ژله طبیعی
نکات تکمیلی در مورد ژله طبيعي

ژله طبيعي جزو دسر - انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ژله طبيعي را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ژله طبیعی