یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

اشکنه بروجرد | طرز تهیه اشکنه بروجرد


 مواد لازم برای اشکنه بروجرد
 
زردچوبه (پودر شده) / 1 قاشق چایخوری (3 گرم )
روغن مایع ( مخصوص سرخ کردن ) / به مقدار لازم
نمک / به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده ) / به مقدار لازم
گوجه فرنگی ( پوست گرفته و نگینی خرد شده ) / 2 عدد (200 گرم )
پیاز داغ / 2/1 پیمانه ( 25 گرم )
شنبلیله ( خشک شده) / 2 قاشق سوپخوری (6 گرم )
سیب زمینی ( مکعبی خرد شده ) / 2 عدد ( 500 گرم )
آب / 8 پیمانه (1280 میلی لیتر)
آرد / 2 قاشق سوپخوری ( 18 گرم )
رب گوجه فرنگی / 1قاشق سوپخوری ( 15 گرم )
تخم مرغ / 2 عدد ( 110 الی 120 گرم )
 
 
 
 
اشکنه بروجرد | طرز تهیه اشکنه بروجرد
 
روش تهیه اشکنه بروجرد
 
زردچوبه را روی حرارت ملایم در روغن تفت دهید نمک، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز داغ و شنبلیله را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سیب زمینی را نیز جداگانه تفت داده، تمام مواد را مخلوط کنید و آب را روی آن بریزید. آرد و رب گوجه فرنگی را نیز به طور جداگانه در روغن تفت داده، پس از 20 دقیقه به مواد بالا بیفزائید و در ظرف را بگذارید تا مواد کاملاً پخته شوند. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با همزن دستی بزنید در آخر پخت کم کم به مواد اشکنه بیفزائید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ نیز پخته شود. پس از چند جوش اشکنه را در ظرف موردنظر بریزید.
 
 
 
نکته
 
1. برای پوست گرفتن گوجه فرنگی، به آن شوک حرارتی بدهید. به این صورت که آنها را یک لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد بریزید. با این روش پوست گوجه ها به راحتی جدا می شود.
 
 
نکات تکمیلی در مورد اشکنه بروجرد

اشکنه بروجرد جزو غذای محلی - لرستان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
اشکنه بروجرد را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

اشکنه بروجرد ، طرز تهیه اشکنه بروجرد