شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کوفته بلغور و عدس رژیمی


مواد لازم :
عدس :                 1/3 پیمانه
آب :                    2 پیمانه
بلغور :                 1/3 پیمانه
روغن زیتون :        3 قاشق غذاخوری
پیاز خردشده :       1 عدد متوسط
زیره سبز :           1/2 قاشق چایخوری
جعفری خردشده :  4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :        به مقدار لازم
موسیر و آبلیمو :   به مقدار دلخواه
 
طرز تهیه:
ابتدا عدس را بشویید، با آب درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. شعله آن را کم کنید، نمک بزنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد تا نرم شود. نگذارید تمام آب عدس بخار شود. حالا بلغور را درون ظرف بریزید و به آن نمک بزنید. سپس آن را درون قابلمه عدس بریزید. اگر آب کم است می توانید اضافه کنید. با هم مخلوط کنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید بپزد تا بلغور نرم شود و آب اضافی هم کم شود. در همین حین روغن را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید سپس پیاز را درون روغن بریزید و 15 ـ 10 دقیقه بگذارید تا طلایی شود. سپس زیره را درون ظرف ریخته و کمی تفت دهید.وقتی عدس و بلغور پخته شد همه را درون ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید.همه مواد را درون یک کاسه بریزید. دستان خود را کمی خیس کنید و 5 ـ 3 دقیقه مواد را ورز دهید. اگر مواد به دستتان می چسبد کمی دست خود را خیس کنید و اگر مواد به نظرتان خشک شده کمی آب به آن اضافه کنید. جعفری را نیز به مخلوط اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. در نهایت مواد را به صورت کوفته به اندازه های دلخواه درون ظرف چیده و با جعفری تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد کوفته بلغور

کوفته بلغور جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 15 دقیقه میباشد .
کوفته بلغور را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوفته بلغور و عدس رژیمی