پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

تست فرانسوی | طرز تهیه تست فرانسوی (French toast)


مواد لازم طرز تهیه تست فرانسوی (French toast)

تخم مرغ بزرگ     1 عدد
شیر     ¼ پیمانه
نان تست     4 تکه
عسل     2 قاشق غذاخوری
کره      1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر     ½ قاشق چایخوری
وانیل     ¼ قاشق چایخوری
نمک     ¼ قاشق چایخوری
روغن مایع     1 قاشق غذاخوری


تست فرانسوی | طرز تهیه تست فرانسوی (French toast)


طرز تهیه طرز تهیه تست فرانسوی (French toast)

    در یک کاسه متوسط تخم مرغ، شیر، نمک، بکینگ پودر و وانیل را می‎ریزیم و آنها را با همزن دستی کامل مخلوط می کنیم. روغن و کره را در یک تابه می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود.
    نان های تست را در مخلوط تخم مرغ می گذاریم تا کامل آغشته شوند. نان های آغشته شده را در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. در آخر عسل داغ را روی آن می مالیم و با میوه سرو می کنیم. به جای عسل و میوه می توانیم از انواع مربا و مارمالادها، خامه و عسل، و شکلات صبحانه نیز استفاده نمایید.


تست فرانسوی | طرز تهیه تست فرانسوی (French toast)

نکات تکمیلی در مورد تست فرانسوی

تست فرانسوی جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
تست فرانسوی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

تست فرانسوی ، طرز تهیه تست فرانسوی (French toast)