سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

تست قارچ و سیر | طرز تهیه تست قارچ و سیر


مواد لازم برای تست قارچ و سیر

کره مارگارین :6 قاشق سوپ خوری

سیر :2 حبه  
 
قارچ :350 گرم
 
نان فرانسوی بزرگ :یک عدد
 
جعفری تازه :چند ساقه
 
نمک و فلفل :به میزان لازم
 

تست قارچ و سیر | طرز تهیه تست قارچ و سیر
طرز تهیه تست قارچ و سیر
حبه سیرها را از پوست جدا و رنده یا له کنید، سپس قارچ ها را به صورت درشت برش بزنید.
نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه کنید.
جعفری ها را خرد کنید.
تابه ای آماده کنید و مارگارین را داخل آن بریزید؛ روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود.
سیر رنده شده را به روغن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
سیر داغ را به قارچ ها اضافه کنید و 5 دقیقه حرارت دهید. در طول پخت ، هم زدن یادتان نرود.
برش های نان فانتزی را داخل تابه دیگری یا روی سینی میله ای فر قرار دهید و به مدت 2 تا 3دقیقه تست کنید.
جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
هر کدام از برش های نان را در سینی یا دیس بچینید و مخلوط قارچ و سیر را روی نان ها بریزید و سرو کنید.
 

تست قارچ و سیر | طرز تهیه تست قارچ و سیر
نکات تکمیلی در مورد تست قارچ و سیر

تست قارچ و سیر جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
تست قارچ و سیر را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تست قارچ و سیر ، طرز تهیه تست قارچ و سیر