جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا

ژله توت فرنگی | طرز تهیه ژله توت فرنگی ژاپنی


 مواد لازم برای ژله توت فرنگی ژاپنی
 
ژلاتین :2 قاشق سوپ خوری
 
آب :یک فنجان
 
شکر :یک و نیم فنجان
 
سفیده تخم مرغ :2 عدد
 
پوست لیمو ترش :یک قاشق مرباخوری
 
آب لیموترش :یک قاشق سوپ خوری
 
توت فرنگی :125 گرم
 
 

ژله توت فرنگی  | طرز تهیه ژله توت فرنگی ژاپنی
 
 
طرز تهیه ژله به شیوه ژاپنی
 
ژلاتین , آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله ملایم گاز بدون اینکه بجوشد بهم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود سپس از روی گاز بردارید و در دمای اتاق کنار بگذارید تا خنک شود .
 
سفیده تخم مرغ ها را با هم زن برقی بهم زده تا بصورت کف سفتی شود و مخلوط ژلاتین را کم کم همچنان که دستگاه هم زن در حال کار کردن است به آن اضافه کنید.
 
آبلیمو و خلال لیمو را نیز بیافزایید و بهم بزنید تا غلیظ شود , مخلوط را کف قالب چربی به ابعاد 26*16 سانتی متر بریزید و توت فرنگی ها را داخل مخلوط فشار داده و روی آن را صاف کنید و بمدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود , روی آن را نیز با توت فرنگی تزئین کنید.
 
 

ژله توت فرنگی  | طرز تهیه ژله توت فرنگی ژاپنی
نکات تکمیلی در مورد ژله توت فرنگی

ژله توت فرنگی جزو دسر - انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ژله توت فرنگی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ژله توت فرنگی ، طرز تهیه ژله توت فرنگی ژاپنی