شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه خورش ترخون و ریحون


 مواد لازم برای خورش ترخون و ریحون

سینه مرغ            600 گرم، خرد شده
ترخون                 100 گرم، ساطوری
ریحان                 100 گرم، ساطوری
کره                      25 گرم
روغن                  1 قاشق غذاخوری
آبلیمو                 2 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک          1 عدد، ساطوری
فلفل سبز           3-4 عدد، ساطوری
آب مرغ                1 پیمانه
نمک و فلفل         به میزان لازم
 

طرز تهیه خورش ترخون و ریحون
طرز تهیه خورش ترخون و ریحون
1- کره و روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و تکه های مرغ را 10-8  دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن طلایی شود. مرغ را با قاشق سوراخ دار از روغن خارج کرده و کنار بگذارید.
2- شعله را کم کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ را اضافه کرده و آن را به جوش آورید. فلفل و سبزی ها را اضافه کرده و تکه های مرغ را به قابلمه برگردانید و با در بسته 20 دقیقه آن را بپزید. در 5 دقیقه آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده و آبلیمو را اضافه کنید. می توانید با برنج سرو کنید.
فوت آشپزی
1- اگر می خواهید خورش لعاب دار باشد، یک قاشق چای خوری نشاسته ذرت را در 2 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و اضافه کنید.
2- می توانید به این خورش 4-3 قاشق غذاخوری خامه سفت اضافه کرده و با پاستا سرو کنید.
نکات آشپزی
یک خورش لطیف و سریع بهاری با عطر و بویی قوی و طعمی ملایم و خوش. بنا به سلیقه خودتان می توانید یکی یا هر دوی این سبزی ها را با انواع دیگر مانند نعنا، اسفناج و… عوض کنید تا به طعم های جدیدتری دست بیابید.
 
 

طرز تهیه خورش ترخون و ریحون
نکات تکمیلی در مورد خورش ترخون

خورش ترخون جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
خورش ترخون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خورش ترخون و ریحون