جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
بادام
بادام :
Almond نام علمی : Amygdolus
روغن بادام :
برای بدست آوردن روغن بادام ، مغز بادام را پس از تمیز كردن و خشك كردن خرد می كنند و بصورت خمیر در می آورند و سپس آنرا تحت فشار قرار داده و روغن آن را استخراج می كنند . این روغن را فشار اول می نامند .تفاله بادام را كه از فشار اول باقیمانده تحت اثر حرارت و مواد شیمیایی قرار داده و روفن فشار دوم را بدست می آورند
بدلیل اینكه روغن بادام گران است معمولا تقلب كرده و آنرا با روغن های دیگر مانند روغن مغز هسته زردآلو و هلو مخلوط كرده و بام روغن بادام می فروشند .همانطور كه گفته د اگر روغن بادام تلخ یا مغز زردآلو و یا هلو تحت اثر آّب قرارگیرند اسید سیانیدریك و آلدئید بنزوئیك تولید می شود كه سمی است بنابراین برای گرفتن روغن از این هسته ها نباید از آب استفاده كرد اسانس بادام تلخ : این اسانس مایعی زلال و بیرنگ است كه در اثر كهنه شدن برنگ زرد كمرنگ در می آید . بوی آن قوی ، طعمش سوزاننده و تلخ و بسیار سمی است . اسانس بادام تلخ بسهولت با اكسیژن هوا تركیب و اكسید می شود . بنابراین باید همیشه محتوی آن كاملا پر و در بسته بوده و در جای تاریك و سرد نگاهدری شود .شكوفه و گل بادام : گل و شكوفه درخت بادام دارای بوی مطبوعی و طعم تلخ می باشد
پوست میوه بادام :
بصورت جوشانده مصرف می شود . طرز تهیه آن به این صورت است كه ۵۰ گرم پوست بادام شیرین را در یك لیتر آب ریخته و مدت چند دقیقه آنرا می جوشانند سپس آنرا صاف كرده و مصرف می كنند .
برگ درخت بادام:
برای تهیه جوشانده برگ درخت بادام ۵۰ گرم برگ درخت را در یك لیتر آب می جوشانند و سپس صاف می كنند .مغز بادام : معمولا بصورت خشك شده و خام و یا بوداده مصرف می شود
شیر بادام :
شیر بادام را از مغز بادام بو نداده و خام تهیه می كنند . برای تهیه آن ۵۰ گرم مغز بادام را كاملا آسیاب كرده كه بصورت پودر در آید . سپس مقدر ۵۰ گرم شكر یا قند به آن اضافه كرده و با یك لیتر آب مخلوط می كنند مایعی مانند شی بدست می آید .نوع دیگر شیر بادام برای كودكان شیر خوار و اطفال بسیار مفید است و می تواند جانشین شیر مدر و یا مكمل آن باشد بدین ترتیب بدست می آید كه مقدر ۵۰ گرم بادام را بمدت چند دقیقه در آب گرم قرار می دهند تا پوست آن كنده شود سپس آنرا آسیاب كرده و بصورت پودر در می آیند و مقدر كمی آب را بان اضافه می كنند و بهم می زنند تا بشكل خمیر در آید سپس خمیر حاصل را با یك لیتر آب مخلوط و بهم می زنند و سپس مقدر ۵۰ گرم عسل بآن اضافه می كنند تا كاملا حل شود . این مایع را از پارچه ململ می گذرانند تا مایعی مانند شیر از آن باقی بماند.البته اگر اشخاص بالغ بخواهند از شیر بادام استفاده كنند احتیاجی به صاف كردن آن نخواهد بود .طریقه دیگری كه آسان تر است بدین صورت می باشد كه مقدر ۵۰ گرم بادام پوست كنده یك لیتر آب و ۵۰ گرم عسل یا شكر را در داخل مخلوط كن برقی بریزید و تا مایعی مانند شیر بدست آید .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران سیدابراهیم رئیسی دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد تهران هواشناسی خراسان رضوی پلیس فضای مجازی باران بارش باران شهرداری تهران قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو قیمت دلار مسکن ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی تورم
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب رسانه تلویزیون سریال سینما موسیقی
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه چین اوکراین ترکیه یمن حزب الله لبنان
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور جام حذفی مس رفسنجان لیگ برتر سپاهان لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل سونی جراحی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست پوکی استخوان دیابت آلزایمر کاهش وزن