پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

کرواسان ژامبون مرغ | طرز تهیه کرواسان ژامبون مرغ


مواد لازم برای کرواسان ژامبون مرغ
 
آرد 4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
کره 30 گرم
خمیر ترش 1 قاشق مربا خوری
نمک 2/1 قاشق مربا خوری
شکر 1 قاشق مربا خوری
آب 1 پیمانه
ژامبون مرغ 250 گرم
سس گوجه فرنگی مقداری
پودر اورگانو به مقدار لازم
 

کرواسان ژامبون مرغ | طرز تهیه کرواسان ژامبون مرغ
 
طرز تهیه کرواسان ژامبون مرغ
در ابتدا خمیر ترش را داخل یک پیمانه آبگرم ریخته به همراه شکر و اجازه می دهیم که حدود 5 دقیقه بماند و عمل بیاید . سپس آرد را داخل ظرفی ریخته وسط آرد را گود کرده و تخم مرغ زده شده را به همراه روغن مایع مخلوط می کنیم و وسط آرد می ریز یم و مخلوط میکنیم بعداز کمی مخلوط شدن خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و بعد کره را اضافه میکنیم و شروع به ورز دادن خمیر کرده حدود 5 دقیقه خمیر را استراحت داده تا حجم آن 2 برابر شود . بعد خمیر را روی سطحی آرد پاشیده شده باز کرده بصورت مثلث برش داده و مواد داخل را ( سس گوجه ، پودر اورگانو و ژامبون ) بترتیب چیده و از پایین مثلث رول کرده و داخل سینی چرب شده قرار داده حدود 5 دقیقه استراحت می دهیم و یک عدد تخم مرغ زده شده را با برس رویش می مالیم و کمی کنجد می پاشیم و داخل فر با 180 درجه سانتیگراد یا 360 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه قرار داده تا رویش طلایی شود.
 

کرواسان ژامبون مرغ | طرز تهیه کرواسان ژامبون مرغ
نکات تکمیلی در مورد کرواسان ژامبون مرغ

کرواسان ژامبون مرغ جزو غذای ملل - فرانسوی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کرواسان ژامبون مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کرواسان ژامبون مرغ ، طرز تهیه کرواسان ژامبون مرغ