یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

مرغ کره‌ای با ژامبون


مرغ کره‌ای با ژامبون

مواد لازم:
مرغ متوسط: یک عدد
کره گیاهی: ۶۰ گرم
ترخون: ۲ قاشق غذاخوری، ساطوری
رنده پوست لیمو: ۲ قاشق چای‌خوری
کالباس ژامبون: ۵۰ گرم، ساطوری (اختیاری)
نمک و فلفل: به میزان لازم

روش …

مواد لازم:

مرغ متوسط: یک عدد

کره گیاهی: ۶۰ گرم

ترخون: ۲ قاشق غذاخوری، ساطوری

رنده پوست لیمو: ۲ قاشق چای‌خوری

کالباس ژامبون: ۵۰ گرم، ساطوری (اختیاری)

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- مرغ را شسته و خشک کنید، سپس داخل و بیرون آن را کمی نمک و فلفل بپاشید.

۲- در یک کاسه، کره، ترخون، پوست لیمو و ژامبون را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل بزنید.

۳- با دست بین مرغ و پوست آن را باز کنید تا فضای خالی ایجاد شود. سپس کره را در فاصله بین پوست و گوشت قرار دهید. با دست از روی پوست مرغ فشار دهید تا مایه کره یکنواخت زیر پوست پخش شود.

۴- پاهای مرغ را با نخ ببندید، سپس آن را درون یک ظرف نسوز قرار داده و یک ساعت و نیم در طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. در اواسط کار یکی، دو بار مرغ را خارج کرده و از کره که در ظرف جمع شده روی مرغ و داخل آن بریزید. مرغ بریان را با نان و سالاد سبز سرو کنید.

نکات:

۱- برای هر نیم کیلو مرغ، نیم ساعت زمان پخت لازم است، یعنی یک مرغ یک و نیم کیلویی طی یک ساعت و نیم می‌پزد.

۲- برای اطمینان از پخته شدن مرغ، یک خلال دندان را داخل ران مرغ فروکرده و خارج کنید. اگر از محل سوراخ آب شفاف خارج شد، یعنی مرغ پخته است.

۳- می‌توانید داخل شکم مرغ را با گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و لیموترش پر کنید.

۴- پوست مرغ دارای هورمون است؛ پس با اینکه بسیار خوشمزه است در برابر خوردن آن مقاومت کنید و آن را دور بریزید.

۵- می‌توانید در ران و سینه مرغ با یک چاقوی کوچک چند سوراخ کوچک ایجاد کنید تا مواد بیشتر به خورد مرغ برود.