شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

فاهیتا | طرز تهیه فاهیتای استیک


مواد لازم برای فاهیتای استیک
 
نان ترتیلا:یک بسته
آب لیموترش :2 قاشق غذاخوری
گوشت استیک نازک ورقه شده :110 گرم
روغن زیتون :یک قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1/4پیمانه
فلفل دلمه ای سبزخرد شده :1/4 پیمانه
پیاز خرد شده:1/4 پیمانه
فلفل قرمز له شده:1/2 قاشق چایخوری
سالسای گوجه فرنگی:1/4پیمانه
خامه :2 قاشق غذاخوری
 
 
 

فاهیتا | طرز تهیه فاهیتای استیک
 
 
طرز تهیه فاهیتای استیک
 آب لیمو و گوشت استیک را با هم مخلوط کنید.
روغن زیتون را در تابه ای نچسب گرم کنید. گوشت ها را به مدت 3-2 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید.
فلفل دلمه ای سبز و قرمز، پیاز، فلفل قرمز و یا پودر فلفل چیلی را اضافه کنید. 3 دقیقه تفت بدهید.
مواد را با قاشق روی نان تورتیلا بریزید. با سالسا، خامه و آواکادو سرو کنید.
 

فاهیتا | طرز تهیه فاهیتای استیک
نکات تکمیلی در مورد فاهیتا

فاهیتا جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فاهیتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

فاهیتا ، طرز تهیه فاهیتای استیک