یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
پاکورا | طرز تهیه پاکورا غذای هندی
آرد سفید=4/1 لیوان
آرد نخود=4/3 لیوان
پیاز نگینی شده ریز=2 عدد بزرگ
فلفل سبز تند ریز شده=1 یا 2 عدد
گشنیز ریز شده=4/1 لیوان
شوید ریز شده=4/1 لیوان
تره فرنگی ریز شده=کمی
بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
زردچوبه=1 قاشق چایخوری
نمک=به مقدار لازم
آب=3/1 لیوان
روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
آرد سفید+آرد نخود+بیکینگ پودر+نمک+زردچوبه+آب را با هم مخلوط کنید.
پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید.
سبزیجات ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته در ماهیتابه ریخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.
پاکورا را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.
پاکورا غذای هندی جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پاکورا غذای هندی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور پزشکیان
هواشناسی تهران قتل آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس سلامت خانواده بارش باران سیل محیط زیست
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی بازار خودرو دولت سیزدهم دلار بازنشستگان قیمت سکه بورس
سینما سینمای ایران کتاب شهید محسن تنابنده تلویزیون رسانه ملی سید ابراهیم رئیسی تئاتر دفاع مقدس موسیقی
هوش مصنوعی وزیر علوم باتری ماهواره
اسرائیل جو بایدن رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین روسیه دونالد ترامپ جنگ غزه ترامپ ترکیه چین
پرسپولیس استقلال فوتبال یورو 2024 تیم ملی آلمان علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس لیگ برتر بازی باشگاه استقلال تیم ملی فوتبال ایران جواد نکونام
الکامپ ربات اینترنت نمایشگاه الکامپ عیسی زارع پور وزیر ارتباطات فناوری گوگل فیبر نوری مایکروسافت اپل
تغذیه گردش خون قلب افسردگی سکته مغزی قند خون پیاده روی حافظه سرطان فشار خون