چهارشنبه, ۱۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 5 March, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سالاد مرغ چینی


 مواد لازم برای سالاد مرغ چینی

کلم قرمز :2 و 1/2 فنجان (خلالی خرد شود)
هویج :1/2 فنجان (رنده شده)
پیازچه :1/3 فنجان (خلالی خرد شود هم گل پیازچه قسمت سفید و هم ساقه سبز)
سینه مرغ :500 گرم (خلالی خرد شود)
سویا سس :3 قاشق سوپخوری و یک قاشق چایخوری
شکر قهوه ای :3 و 1/2 قاشق چایخوری
سیر :یک حبه
زنجبیل :یک قاشق سوپخوری
گشنیز تازه :1/4 فنجان و یک قاشق سوپخوری (خرد شده)
آبلیمو تازه :یک قاشق سوپخوری
روغن بادام زمینی :2 قاشق سوپخوری (می توانید روغن زیتون نیز استفاده کنید)
آب گرم :یک قاشق سوپخوری
کره بادام زمینی :3 قاشق سوپخوری
بادام زمینی یا بادام بوداده :1/3 فنجان
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 

طرز تهیه سالاد مرغ چینی
طرز تهیه سالاد مرغ چینی
مرغ های خلالی را با نمک و فلفل طعم دار کنید و با یک قاشق سوپخوری روغن بادام زمینی سرخ کنید. (حدود 4 دقیقه زمان برای سرخ شدن مرغ ها کافی است).
کلم قرمز، هویج، پیازچه، یک قاشق چایخوری سویا سس، یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و به مدت 20 دقیقه به کناری بگذارید؛ در این مدت چند بار این مواد را هم بزنید.
سیر و زنجبیل را هم در غذاساز بریزید و به شکل پوره درآورید.
در یک کاسه کوچک کره بادام زمینی، بقیه روغن بادام زمینی، یک قاشق سوپخوری آب گرم، آبلیمو، 3 قاشق سوپخوری سویا سس و 2 و 1/2 قاشق چایخوری شکر قهوه ای را با هم خوب مخلوط کنید (به طوری که شکر کاملاً حل شود).
سیر و زنجبیل را هم به این سس اضافه کنید.
بعد این سس را به مخلوط سبزیجات (کلم و هویج و ...) اضافه و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. وقتی مرغ ها خنک شد با سبزیجات مخلوط کنید و در زمان سرو گشنیز خرد شده و بادام های بو داده را روی سالاد بریزید.
 

طرز تهیه سالاد مرغ چینی
نکات تکمیلی در مورد سالاد مرغ چینی

سالاد مرغ چینی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
سالاد مرغ چینی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سالاد مرغ چینی