جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

مطنجن مرغابی | طرز تهیه مطنجن مرغابی


مواد لازم برای مطنجن مرغابی


    مرغابی:1عدد
    مغز گردوی ساییده:5 -6 پیمانه
    قیصی هسته گرفته 250 گرم
    کشمش بی هسته 250 گرم
    رب انار 3-4 قاشق غذاخوری
    شکر 1-2 قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل، روغن و دارچین به میزان لازم


مطنجن مرغابی | طرز تهیه مطنجن مرغابی

طرز تهیه مطنجن مرغابی



رب انار و شکر را در یک پیمانه آب حل کنید.

مرغابی و مغز گردو را با 1 لیتر آب در دیگ روی آتش ملایم بار کنید و 2 ساعت بپزید تا مرغابی بپزد و گردو به روغن بنشیند. در پایان ساعت اول محلول رب انار را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید.

2-3 قاشق روغن در تابه روی آتش ملایم داغ کنید، قیصی و کشمش را 3-4 دقیقه در آن تفت بدهید و اندکی دارچین بپاشید. قیصی و کشمش را به خورش اضافه کنید و بگذارید دیگ با در نیمه باز 20/15 دقیقه ریز جوش بزند.
 

 



اگر رب انار شیرین باشد می توانید شکر را حذف کنید؛ یا اگر ترشی آن کافی نباشد چند قاشق آب غوره یا آب لیمو اضافه کنید.

این خورش را در گیلان معمولاٌ با مرغابی درست می کنند؛ ولی البته مرغ هم می توان به کار برد؛ در این صورت مرغ را 35-40 دقیقه پیش از پایان پخت مغز گردو در دیگ بگذارید، وگرنه زیاد پخته می شود و از هم وا می رود.


مطنجن مرغابی | طرز تهیه مطنجن مرغابی

نکات تکمیلی در مورد مطنجن مرغابی

مطنجن مرغابی جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مطنجن مرغابی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

مطنجن مرغابی ، طرز تهیه مطنجن مرغابی