جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا

ناگت گیاهی | طرز تهیه ناگت گیاهی


مواد لازم برای ناگت گیاهی
سیب زمینی:200 گرم
اسفناج:50 گرم
هویج:نصف پیمانه، پوره شده
پیاز داغ:3 تا 4 قاشق غذاخوری
نخودفرنگی:یک چهارم پیمانه
ذرت:نصف پیمانه
پنیر فتا:100 گرم
پودر سوخاری:به میزان لازم
سس قرمز:به میزان لازم برای سرو
نمک و پودر سیر:به میزان لازم
 
 

ناگت گیاهی | طرز تهیه ناگت گیاهی
 
 
طرز تهیه ناگت گیاهی 
سیب زمینی را آبپز کرده و بدون آنکه ادویه یا نمک به آن بیفزایید آن را پوره کنید. هویج آبپز شده را هم پوره کرده و به سیب زمینی اضافه کنید. در مرحله بعدی نخود سبز پخته را با پوره سیب زمینی و هویج ترکیب کنید و آن را به خوبی هم بزنید. می توانید این ترکیب را درون غذاساز بریزید و آن را به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
در این مرحله پیاز داغ، ذرت و پنیر فتا را به پوره ها اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید. درنهایت نمک، فلفل و ادویه ها را به پوره اضافه کنید و اجازه دهید در دستگاه به خوبی یکدست شود.
برای آخرین مرحله تهیه غذا کافی است این پوره را به صورت گلوله های کوچک درآورید و با مسطح کردنشان، آنها را در روغن زیتون یا کنجد تف دهید. 
 
نکته
 
 
اگر می خواهید ناگت شما رنگ و رویی متفاوت داشته باشد، می توانید از سبزیجاتی مثل جعفری یا پیازچه استفاده کنید. کافی است 50 گرم از این سبزیجات را ساطوری کرده و به ترکیب سیب زمینی و هویج ساطوری شده اضافه کنید.
 

ناگت گیاهی | طرز تهیه ناگت گیاهی
 
نکات تکمیلی در مورد ناگت گیاهی

ناگت گیاهی جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
ناگت گیاهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

ناگت گیاهی ، طرز تهیه ناگت گیاهی