جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
سالاد اسفناج با نارنگی | طرز تهیه سالاد اسفناج با نارنگی
اسفناج 4 پیمانه
خلال بادام ¾ پیمانه
نارنگی 3 عدد
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز 2 قاشق غذاخوری
ژله تمشک 2 قاشق غذاخوری
پودر خردل 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
اسفناج را پاک کرده، شسته و آن را خرد می کنیم. نارنگی ها را پوست کنده و خرد می کنیم. در یک کاسه بزرگ مناسب سالاد، اسفناج را به همراه نارنگی خردشده و بادام می ریزیم.
برای تهیه سس تمشک؛ ژله تمشک، سرکه قرمز، پودر خردل، روغن زیتون و نمک و فلفل را در یک ظرف در بسته می ریزیم و تکان می دهیم تا کامل مخلوط شوند.
درب ظرف را بازکرده و با همزن دستی کامل مواد را مخلوط می کنیم. به این ترتیب سس تمشک آماده می شود.
¼ پیمانه از سس تمشک را قبل از سرو روی سالاد ریخته و مخلوط می کنیم.
سالاد اسفناج با نارنگی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سالاد اسفناج با نارنگی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست