شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

کرانچی ماهی | طرز تهیه کرانچی ماهی


مواد لازم برای کرانچی ماهی
 
فیله ماهی :250 گرم
خرده نان خشک : ¼پیمانه
شیر :4 قاشق غذاخوری
مخلوط ادویه جات سوخاری :به مقدار لازم
روغن گیاهی :کمی

کرانچی ماهی | طرز تهیه کرانچی ماهی
طرز تهیه کرانچی ماهی
 
فیله ماهی را به 12 تکه مثلثی می بریم. در یک کاسه شیر را می ریزیم.
تکه های ماهی را در شیر می زنیم و در خرده های نان و ادویه می غلتانیم ( چنانچه از پودر سوخاری پنیر پارمژان و آویشن استفاده می کنید نیازی به استفاده از خرده نان موجود در این رسپی نیست).
مثلث های ماهی را در سینی فر روی کاغذ روغنی  که کمی چرب شده قرار می دهیم و کمی روغن گیاهی روی فیله ماهی ها می ریزیم.
در فر با دمای 235 درجه سانتیگراد (450F)، به مدت 8 تا 10 دقیقه ( تا زمانی که پوست ماهی به آسانی جدا شود) گریل می کنیم.
 
نکته
 
برای پودر سوخاری می توانید از پودر سوخاری پنیر پارمژان و آویشن یا مخلوط خرده نان خشک، مرزه، ترخان، نعناع خشک، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه استفاده کنید.


کرانچی ماهی | طرز تهیه کرانچی ماهی

نکات تکمیلی در مورد کرانچی ماهی

کرانچی ماهی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کرانچی ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

کرانچی ماهی ، طرز تهیه کرانچی ماهی