جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

کیک سیب | طرز تهیه کیک سیب دارچینی


مواد لازم برای کیک سیب دارچینی
 
1پیمانه آرد
2 /1  پیمانه شکر
2 /1  پیمانه شیر
2 تخم مرغ
75 گرم کره
1 ق م بیکینگ پودر
نوک ق چ وانیل
1 ق م دارچین
1 سیب بزرگ
1 ق س کشمش
1 ق س گردوی
خرد شده
روغن مایع
 

کیک سیب | طرز تهیه کیک سیب دارچینی
 
طرز تهیه کیک سیب دارچینی
سیب را خلالی یا چهارگوش ریز کنید و در تابه باکمی کره تفت دهید؛ به همین ترتیب کشمش ها و گردو را هم اضافه کنید و تفت دهید. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. سطح قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن مایع چرب کنید. 
 
کره را در دمای اتاق نرم کرده، در یک ظرف مناسب شکر را به آن بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا کاملا سفید شده و پف کند. تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. همچنین وانیل و بیکینگ پودرو دارچین را افزوده و آن قدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند. دراین مرحله شیر را بیفزایید و بعد از آن آرد را به تدریج به آن اضافه کنید و به هم بزنید.
 
مواد آماده شده (سیب، کشمش و گردو) را در قالب بریزید و بعد مایه کیک را افزوده و توسط پشت قاشق آن را صاف کنید. قالب را در طبقه وسط فر به مدت 50-45 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت،بلافاصله کیک را از فر بیرون نیاورید و اجازه دهید در همان فر سرد شود. وقتی کاملا سرد شد، کاغذ ها را از آن جدا کرده و سرو کنید.
 

کیک سیب | طرز تهیه کیک سیب دارچینی
نکات تکمیلی در مورد کیک سیب

کیک سیب جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
کیک سیب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کیک سیب ، طرز تهیه کیک سیب دارچینی