جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کیلکا کورن پزون


مواد لازم برای کیلکا کورن پزون

کنسرو ذرت (دانه یا بچه ذرت):یک قوطی
زنجبیل:یک قاشق غذاخوری پر، رنده شده
سیر:4 حبه
عصاره یا آب مرغ:نیم لیتر
پوست یک لیموی تازه
کاری:یک قاشق چای خوری
ماهی کیلکا:برای هر نفر 3 عدد
جعفری خرد شده:به مقدار کافی
ماست چکیده:یک لیوان
پیاز خرد شده:یک عدد بزرگ
روغن زیتون:به میزان لازم
نمک و فلفل:به میزان لازم
 

طرز تهیه کیلکا کورن پزون
 
طرز تهیه کیلکا کورن پزون
 
روغن زیتون را داخل قابلمه ریخته و سیر به درون آن شناور می شود. زنجبیل را هم در همین مرحله اضافه کنید. 
حالا نوبت پیاز است که اهمیت زیادی دارد و پایه غذای ماست.
کاری را به پیاز اضافه کنید و بگذارید سرخ شود.
پوست لیمو ترش را به مواد اضافه کنید و اجازه بدهید تا سرخ شوند.
ذرت را اضافه کنید.
ذرت که خوب تفت خورد آب مرغ وارد کار  می شود.
بعد از 01 دقیقه جوش خوردن مواد را با گوشت کوب برقی هم میکس کنید.
به مواد درون قابلمه، ماست، جعفری و آب لیموترش را اضافه کنید.
سوپ ما بعد از چند قل آماده است.
ماهی کیلکا را به چوب زده و سرخ کنید و آن را طبق عکس روی ظرف سوپ بگذارید.

 
نکات

1. به جای حبه سیر می توانید از سیر تازه استفاده کنید. که حتی ممکن است بیشتر دوستش داشته باشید.
2. مخلوط کن یکی از چیزهایی است که هرگز در درست کردن سوپ استفاده از آن را فراموش نکنید.
3. ماهی کیلکا هیچ اضافه ای ندارد. نحوه سرخ کردن آن به این شکل است که روی آن روغن می ریزیم و با دمای بالا آن را درون تابه سرخ می کنیم و می گذاریم کاملا برشته شود.
4. ماهی کیلکا که به عنوان مزه به سوپ ما اضافه شده طعم دلپذیرتری به غذای ما می دهد.
نکات تکمیلی در مورد کیلکا کورن پزون

کیلکا کورن پزون جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کیلکا کورن پزون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کیلکا کورن پزون


همچنین مشاهده کنید