پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سالاد آووکادو و کوینولا


مواد لازم برای سالاد آووکادو و کوینولا
 
یک سوم فنجان کوینولا قرمز
دو سوم فنجان آب
یک فنجان گوجه فرنگی گیلاسی ، نصف شده از وسط
نصف فنجان خیار خرد شده
یک چهارم فنجان پیاز قرمز خرد شده
دو قاشق غذا خوری آب لیمو
نصف قاشق چای خوری زیره
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دو فنجان برگ اسفناج
یک آووکادو ، پوست کنده شده و قطعه قطعه شده
 
 

طرز تهیه سالاد آووکادو و کوینولا
 
طرز تهیه سالاد آووکادو و کوینولا
 
کوینولا را درون یک قابلمه آب جوش با حرارت بالا می پزیم و حدود 15 تا 20 دقیقه اجازه می دهیم تا پخته شود و سپس درون یخچال قرار می دهیم.
 
گوجه فرنگی ، خیار ، پیاز را درون کاسه ریخته و کوینولا سرد را اضافه می دهیم سپس آب لیمو ، زیره سبز ، نمک و فلفل را مخلوط کرده و به هم می زنیم.
 
پس از آن برگ های اسفناج را اضافه کرده و با برش های آووکادو تزئین می کنیم.
 

طرز تهیه سالاد آووکادو و کوینولا
 
نکات تکمیلی در مورد سالاد آووکادو

سالاد آووکادو جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
سالاد آووکادو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سالاد آووکادو و کوینولا