جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه رولت ساده


مواد لازم رولت ساده
 
100 گرم آرد کاملا سفید
5 عدد تخم مرغ
100 گرم شکر
3 قاشق سوپخوری آب گرم
یک دوم قاشق چایخوری وانیل
یک سوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک فنجان پودر شکر( برای تزئین روی رولت)
 
مواد داخل رولت
150 گرم خامه
یک دوم فنجان پودر شکر
یک سوم قاشق چایخوری وانیل 
 

طرز تهیه رولت ساده
 
طرز تهیه رولت ساده
 
سفیده تخم مرغ را جداگانه خوب به هم می زنیم تا سفت شود.
یک دوم شکر را به آن اضافه کرده، خوب به هم می زنیم و بعد از سفت شدن کامل، آن را کنار می گذاریم. 
زرده ها را با وانیل و آب گرم به هم می زنیم تا کف کند.
بقیه شکر را به آن اضافه کرده و خوب به هم می زنیم تا مایع، کرم رنگ شود.
آرد و بیکینگ پادر را یک بار الک کرده و به تدریج به زرده اضافه می کنیم.
سفیده را در سه مرحله داخل مایع می ریزیم و آرام و به صورت دورانی و در یک جهت آن را به هم می زنیم.
کاغذ روغنی را در کف سینی فر قرار داده و مایع را روی آن می ریزیم و با کاردک سطح آن را صاف می کنیم.
سینی را در فر350 درجه به مدت20- 15 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان بپزد، ولی خشک نشود.
برای تهیه مواد داخل رولت، خامه و پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم.
سپس نان پخته شده را روی دستمال تمیزی برمی گردانیم
و با برس روی کاغذ روغنی چسبیده به نان ، کمی آب می مالیم و آن را از نان جدا کرده و بلافاصله نان را لوله می کنیم و می گذاریم سرد شود.
نان سرد شده را باز کرده و خامه آماده شده را با کاردک به طور یکنواخت روی آن می مالیم.
مجدداً نان را لوله کرده و روی آن را با پودر شکر یا خامه آماده شده تزئین می کنیم و آن را در یخچال قرار می دهیم.
 

طرز تهیه رولت ساده
نکات تکمیلی در مورد رولت

رولت جزو کیک و شیرینی - شیرینی تر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
رولت را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه رولت ساده