جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

ترحلوا با هویج افطاری استان همدان


ترحلوا با هویج افطاری استان همدان

ترحلوای هویج یکی از پیش غذاهای اصیل شهر همدان است که سر سفره افطار مردم این شهر قرار می‌گیرد.
● مواد لازم
▪ هویج: نیم کیلو
▪ شکر: یک استکان
▪ زعفران: نصف استکان
▪ گلاب: یک استکان …

ترحلوای هویج یکی از پیش غذاهای اصیل شهر همدان است که سر سفره افطار مردم این شهر قرار می‌گیرد.

مواد لازم

هویج:

نیم کیلو

شکر:

یک استکان

زعفران:

نصف استکان

گلاب:

یک استکان

روغن:

نصف استکان

آرد برنج:

یک پیمانه

هل آسیاب شده:

۳ عدد

دارچین:

به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچه‌ای رد کنید تا‌ آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب که طلایی شد زعفران، آب، روغن و شکر را به هویج ها اضافه کنید و مواد را خوب به هم زده تا کمی سفت شود.

حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه کرده و پس از کمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن را تزئین کنید.