چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

آش ماست | طرز تهیه آش ماست (آذربایجان)


مواد لازم برای آش ماست (آذربایجان)



دو عدد هویج متوسط
برنج گرده نیم پیمانه
بلغور گندم ریز ( مخصوص کوفته) نیم پیمانه
سبزی آش نیم کیلو
پیاز داغ فراوان!!! البته می توانید در هنگام پختن مواد از پیاز خام هم استفاده کنید.
فلفل سبز تازه یک تا دو عدد بسته به میزان تندی فلفل و آستانه تحمل خودتان
لپه نیم پیمانه
ماست نیم لیتر یا بیشتر

طرز تهیه آش ماست (آذربایجان)

اول از همه لپه را به مدت یک ساعت خیس می کنیم و سپس انرا می پزیم. پیاز داغ درست می کنیم سپس نصف پیاز داغ را برای تزیین رویه ی آش کنار می گذاریم .
هویج را نگینی خرد می کنیم و با برنج، پیاز داغ ، بلغور ، فلفل سبز و لپه پخته شده را با سه یا چهار لیوان آب در قابلمه مناسب روی شعله متوسط گاز می گذاریم
بعد از پانزده دقیقه سبزی را اضافه می کنیم .

من سبزی را در آخرین مرحله اضافه می کنم و وقتی آب آش تقریبا کشیده شد (ده دقیقه یا حتی کمتر) شعله گاز زا خاموش می کنم تا آش کمی سرد شود
سپس ماست را اضافه کرده و سرو می کنم.
روی آش را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین می کنم.


آش ماست | طرز تهیه آش ماست (آذربایجان)

نکات تکمیلی در مورد آش ماست

آش ماست جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
آش ماست را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

آش ماست ، طرز تهیه آش ماست (آذربایجان)