یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

دسر پاناکوتا | طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله لیمو


مواد لازم برای دسر پاناکوتا با ژله لیمو
 
 خامه:750 گرم
 ژلاتین:3قاشق سوپ خوری
 شکر:90 گرم
 وانیل:یک چهارم قاشق چای خوری
 رنده پوست لیمو:یک چهارم قاشق چای خوری
 اسانس لیمو:چند قطره
 ژله لیمو:یک بسته
 
 
دسر پاناکوتا | طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله لیمو
طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله لیمو
ابتدا ژله لیمو را طبق معمول آماده کنید و داخل قالب موردنظر بریزید تا ببندد.
 
3 قاشق سوپ خوری از خامه را در ظرف کوچکی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند.
 
خامه باقیمانده را داخل ظرفی ریخته به همراه شکر، وانیل رنده شده، پوست لیمو و اسانس لیمو به دلخواه روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.
 
از روی حرارت برداشته و بقیه ژلاتین را به آن اضافه کنید، هم زنید تا ژلاتین حل شود.
 
مواد را روی ژله بسته شده بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد.
 
سپس جداره قالب را گرم کرده، کرم را در ظرف مورد نظر برگردانید.
  
نکات
 
1. در صورت تمایل می توانید برای داخل کرم از چند قطره اسانس لیمو هم استفاده کنید
 
2. شما می توانید از هر طعم ژله ای که مایلید، برای این دسر استفاده کنید.
 
 
نکات تکمیلی در مورد دسر پاناکوتا

دسر پاناکوتا جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
دسر پاناکوتا را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

دسر پاناکوتا ، طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله لیمو