چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
کروکت مرغ | طرز تهیه کروکت مرغ
سینه مرغ پخته شده:2 عدد
پیاز متوسط:2 عدد
تخم مرغ:2 عدد
پودر سوخاری:2فنجان
جعفری خرد شده:یک فنجان
سس سفید:یک دوم فنجان
نمک و فلفل:به مقدار لازم
استخوان های سینه مرغ را می گیریم و آن را چرخ می کنیم. سپس جعفری خرد شده، سس سفید، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و مایه کروکت را خوب وَرز می دهیم. از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمی داریم و ابتدا در پودر سوخاری و سپس در تخم مرغ زده شده می غلطانیم. در این هنگام به خمیر شکل می دهیم و آن را در روغن داغ سرخ می کنیم. کروکت های سرخ شده را در دیس می چینیم و اطراف دیس را با سبزیجات پخته تزیین می کنیم. برای سرو این غذا از سس قارچ هم می توان استفاده کرد.
کروکت مرغ جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کروکت مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی دولت
قتل هواشناسی سلامت تهران وزارت بهداشت عربستان آموزش و پرورش خانواده قوه قضاییه شهرداری تهران سازمان هواشناسی حوادث
اقتصاد ایران قیمت دلار قیمت سکه دولت سیزدهم خودرو قیمت طلا بازار خودرو قیمت خودرو بازار سرمایه دلار بورس حقوق بازنشستگان
سینمای ایران سارا بهرامی تئاتر تلویزیون علیرضا قربانی سینما تخت جمشید رسانه ملی دفاع مقدس
دانش بنیان ماهواره مغز وزیر علوم
رژیم صهیونیستی جو بایدن فلسطین غزه جنگ غزه اسرائیل روسیه ترکیه دونالد ترامپ فرانسه چین نوار غزه
فوتبال یورو 2024 استقلال پرسپولیس کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس لیگ برتر نقل و انتقالات لیگ برتر ایران سپاهان
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ سامسونگ ایرانسل اینستاگرام اپل موبایل ربات نخبگان
قهوه سیب زمینی افسردگی مو دیابت کاهش وزن سرطان ویتامین