چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

کروکت مرغ | طرز تهیه کروکت مرغ


مواد لازم برای کروکت مرغ

    سینه مرغ پخته شده:2 عدد
    پیاز متوسط:2 عدد
    تخم مرغ:2 عدد
    پودر سوخاری:2فنجان
    جعفری خرد شده:یک فنجان
    سس سفید:یک دوم فنجان
    نمک و فلفل:به مقدار لازم


کروکت مرغ | طرز تهیه کروکت مرغ

طرز تهیه کروکت مرغ


استخوان های سینه مرغ را می گیریم و آن را چرخ می کنیم. سپس جعفری خرد شده، سس سفید، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و مایه کروکت را خوب وَرز می دهیم. از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمی داریم و ابتدا در پودر سوخاری و سپس در تخم مرغ زده شده می غلطانیم. در این هنگام به خمیر شکل می دهیم و آن را در روغن داغ سرخ می کنیم. کروکت های سرخ شده را در دیس می چینیم و اطراف دیس را با سبزیجات پخته تزیین می کنیم. برای سرو این غذا از سس قارچ هم می توان استفاده کرد.


کروکت مرغ | طرز تهیه کروکت مرغ

نکات تکمیلی در مورد کروکت مرغ

کروکت مرغ جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کروکت مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کروکت مرغ ، طرز تهیه کروکت مرغ