جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

ذرت تامالس | طرز تهیه ذرت تامالس


 مواد لازم برای ذرت تامالس
 
ذرت کامل (بلال) 800 گرم
فلفل دلمه ای سبز ریز خردشده یک عدد
پیاز ریزخردشده سه قاشق سوپخوری
سیر له شده 1/4 پیمانه
گوشت فیله نرم گوساله 150 گرم
پودر زیره سبزو رب گوجه فرنگی از هر کدام دو قاشق سوپخوری 
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
نمک یک و نیم قاشق سوپخوری

ذرت تامالس | طرز تهیه ذرت تامالس
 
     
 طرز تهیه ذرت تامالس
 
دسته یا چوب ذرت را از انتها قطع و با دقت برگ های ذرت را جدا کرده و یکی یکی کنار هم قرار دهید با استفاده از چاقو دانه های ذرت را جدا و در دستگاه غذاساز ریخته کاملا پوره و له کنید. گوشت را ریز خردکرده و همراه سیر، پیاز و فلفل با کمی روغن تفت دهید. رب گوجه فرنگی و زیره را نیز اضافه و مخلوط کنید و 30 دقیقه با حرارت ملایم و با در بسته بپزید سپس با پوره ذرت مخلوط کنید. قابلمه ای را آب کرده همراه نمک روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. در این فاصله برگ های ذرت را باز کرده و داخل هر برگ، برگ دیگری را خلاف جهت قرار دهید و از مواد به اندازه چهار قاشق میان برگ قرار داده و آنها را مثل بقچه ببندید و دور آن را با نخ آشپزی یا نخ دندان محکم ببندید و در آب جوشان به مدت 20 دقیقه بپزید سپس از آب خارج کرده و در آبکش قرار داده تا آب اضافی آن گرفته شود. نخ را از دور آن باز کرده در ظرف سرو قرار دهید می توانید این غذا را و با خلال دندان و فلفل دلمه ای و پوست لیموترش تزئین کنید.
 

ذرت تامالس | طرز تهیه ذرت تامالس
نکات تکمیلی در مورد ذرت تامالس

ذرت تامالس جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ذرت تامالس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

ذرت تامالس ، طرز تهیه ذرت تامالس


همچنین مشاهده کنید